Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi dizisinde hiç olmayacak şey oldu!

Kurtlar Vadisi dizisinde hiç olmayacak şey oldu!

tarafından ker_def

kurtlar1

Dengeler Oyunu
Samed Aslan / ranini.tv

Baskın basanındır tamam ama ne kadarı? İşin içinde Asya gibi faktörler varsa asla tamamı olmuyor. Nitekim Ariel’i tereyağından kıl çeker gibi çıkarttı. Ne kadar yoğunluk olursa olsun Ariel o notebook’u nasıl bıraktı şaşırdım vallahi. Fakat demedi demeyin o laptopun intikamı acı olur. Şahsen biri benim laptopumu alsa beş İngiliz gücünde plan kurar, Hitler acımasızlığında intikamımı alırdım ki Ariel’in yanında adeta meleğim melek. Laptop bizde namustur kardeş…

Ben bu Gölge’ye üzülmeye başladım yahu. Adam devlet kademelerinde hangi dala uzansa elinde kalıyor. Hoca da teklifini reddetti. Fakat hoca gibi bir dalı bulmuşken tabii ki kolay kolay bırakmayacak. Şartları nasıl kendi lehine çevireceğini merak ediyordum ki cevabını almak uzun sürmedi.

Geçen bölümün yazısının ardından gelen yorumlarda bol bol Hüsnü doğranmıştı. “Yapmayın etmeyin ağalar” dediysem de dinletemedim. Karakter Allah’ın sevgili kuluymuş ki bu hafta adeta cevap geldi. Bizim Deli Hüsnü Tıbbiye altıncı sınıftan terkmiş. Benden çok okumuş vallahi helal olsun. Deli meli ama en azından artık yeterliliği tartışılmaz.