Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat Alemdar hem kazandı hem kaybetti

Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat Alemdar hem kazandı hem kaybetti

tarafından ker_def

kurtlar4

Asya’nın keyfine diyecek yok. Eeeee güç böyle bir şeydir arkadaşlar. Aşık olduğunuz hatunun size kul, köle olması gibidir. Ayaklarınızı yerden keser. O yüzden bu kadar çok müptelası var. Fakat Asya güce yaklaştıkça ölüme de yaklaşıyor. Zarfları teslim edecek kadar değerli, tek bir hatasında infaz edilecek kadar değersiz. Bence Polat Alemdar’ı çağırıyorsanız Asya’ya biraz daha müsamaha göstermeniz lazım. Aksi adil olmaz.

Fehmi her babanın rüyasını yaşıyor vallahi. İşleri sorumluluk sahibi evlatlarına devrediyor ve buna rağmen hala başlarında durmayı düşlüyor. Kenan’ın işler tıkırında ama Yusuf’un aklı çok karışık. Hele gelen DNA testinden sonra tam bir ikileme girdi. Annesini buldu. Şimdi babasını merak edecek ama işin ucunda deli de bir servet de var. Hani hiç merak etmezse dahi anlayışla karşılarım. Bazen toz kaldırmamak gerek.

Toz kaldırılmaması gereken bir diğer nokta da yüzyılda bir yapılan büyük toplantı. Fehmi zarfı aldığında çok tedirgin olmuştu. Meğer sebebi toplantıya Yusuf’un davetli olmasıymış. Yusuf’un huyunu suyunu biliyor. Şimdi tutar orada ihtiyarları döver sonra al başına belayı. O yüzden sıkı sıkı tembihledi. Yusuf’un da bu tembihlere uymak boynunun borcu. Gerçek ailesi olmasa dahi onların ekmeğini yedi, suyunu içti. Onları seviyor. O yüzden bir arıza çıkartacağını sanmıyorum.