Ana sayfa Sinema Mahmut Cevher ve Perihan Savaş başrolde, Yalnız Hayaller Kaldı geliyor!

Mahmut Cevher ve Perihan Savaş başrolde, Yalnız Hayaller Kaldı geliyor!

tarafından ker_def

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncuları Mahmut Cevher ve Perihan Savaş’ın başrollerini paylaştığı duygu dolu mahalle hikayesi Yalnız Hayaller Kaldı’nın çekimleri sürüyor.

Kadrosunda Yeşilçam yıldızlarının yanı sıra Tuba Daştan, Fırat Temir, Ecem Baltacı, Dilruba Balbınar, Selin Soytürk, Sevim Akdeniz, Alican Ayas gibi isimleri de bulunduran film, yürek burkan bir dram olarak ön plana çıkıyor. Mahmut Cevher’in kaleminden Nimet Erdem’in senaryolaştırdığı film, emekli, karısını kaybetmiş ve dört çocuğuna büyük sorumluluk duygusuyla bakan bir babanın etrafında temelleniyor. Kızının hastalığıyla başlayan dram ve babanın onları bir arada tutma çabasına tanıklık edeceğimiz filmde organ bağışı ve gençlerin hayatlarını özgürce yaşama sürecinin etkileri de anlatılıyor.

Haziran ayının ikinci haftası İstanbul’da çekimlerine başlanan olan filmin yapımcılığını Cevher Filmcilik üstleniyor.

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncuları Mahmut Cevher ve Perihan Savaş’ın başrolleri paylaştığı filmde, Ecem Baltacı, Özgül Kavruk, Fırat Temir, Yavuz Pekdemir, Dilruba Balbunar, Tuba Daştan, Sevim Aydeniz, Alican Ayas, Onat Erkan, Selin Soytürk ve Yeliz Bozkurt Üstündağ da rol alıyor.
Duygu dolu bir aile hikayesini beyazperdeye taşıyacak olan film, Perihan Savaş ve Mahmut Cevher’i 30 yıl sonra bir araya getirirken, Yeşilçam ile genç oyuncuları da bir araya getirerek kuşaklar arası bir buluşmaya da ev sahipliği yapıyor.

Emekli, karısını kaybetmiş ve dört çocuğuna büyük sorumluluk duygusuyla bakan bir babanın kızının hastalığıyla başlayan dramına ve onları bir arada tutma çabasına tanıklık edeceğimiz filmde organ bağışı ve gençlerin hayatlarını özgürce yaşama sürecinin etkileri de anlatılıyor.

Mahmut Cevher’in kaleminden Nimet Erdem’in senaryolaştırdığı öyküde hüzün, sevgi, acı ve umut dolu öykülerin gerçekçi bir temelde hayatı oluşturduğuna tanıklık edeceğiz.