Ana sayfa Dizi Haberleri Melis Birkan, yeni dizisi 46 Yok Olan’ı anlattı

Melis Birkan, yeni dizisi 46 Yok Olan’ı anlattı

tarafından ker_def

46yokolan4

– Dizinin adı nereden geliyor? 46, kromozom sayısından geliyor. Psikiyatride cezai ehliyete sahip olup olmadığımızı belirleyen bir rapor olarak biliniyor. “60 dakika güzel bir zaman dilimi olacak”

– Nasıl bir şey ortaya çıkacak sizce? Anlatım şekli ve tarzımız farklı olacak. Daha önce yazılmamış, yapılmamış bir şekilde anlatılıyor. Bunun içine çekim de, anlatıldığı süre de giriyor. 60 dakika durumumuz da var çünkü. Senaryo ona göre yazılıyor, ona göre çekiliyor. Her bölüm farklı bir şey değil, devam eden bir olay örgüsü var. Daha önce gösterdiğimiz birtakım detaylar ve onlarla ilgili kaçırmamanız gereken şeyler olacak. İki bölüm önceki bir detay iki bölüm sonra başka bir şeye dönüşebilecek. 60 dakika işe konsantre olabilmek, öncesini sonrasını hatırlayabilmek için de güzel bir zaman dilimi olacak.

– Sisteme direnip 60 dakikalık bir dizi yapmak risk değil mi? Her işin kendi içinde birtakım riskleri var. Sadece süresiyle ilgili bir durumu yok bana sorarsanız. Ama burada bu işin anlatımı, içeriği ve hikayesi gereği de daha önce denenmediği için bu gerekli. “Erdal’la çalışmak güzel, oynarken seyretmek güzel”