Ana sayfa Dizi Haberleri Melis Birkan, yeni dizisi 46 Yok Olan’ı anlattı

Melis Birkan, yeni dizisi 46 Yok Olan’ı anlattı

tarafından ker_def

46-yok-olan-dizisi

– Bu dönemde bu işleri yapma kısmı var bir de. Ben mesela geçen haftaki oyununuza terör olayları yüzünden gelemedim! Moda Sahnesi’nde o gün oyunumuz vardı, oynadık. Çünkü oturduk, düşündük; bu çok normal, çekinip gelemeyen olabilir. Ama gelen, izlemek isteyen ve bu durumu kabullenmeyen insanlar da var. Zaten bence hiçbir şekilde oynamak ya da oynamamak, devam etmek ya da etmemek eleştirilebilir bir şey olmamalı. İzlemesi zor, oynaması zor ama buna rağmen orada olmayı isteyenler için perdemiz açıktı.

– Genel olarak şu an içinde bulunduğumuz dönem için ne söyleyebilirsiniz? Şu dönem için aslında kurulacak çok fazla büyük cümle yok. Hepimizin yapması gereken tek şey yaptığımız işi aynı şekilde, belki daha da sarılarak yapmak, kopmamak, bırakmamak. Vazgeçmemek ya, barış için vazgeçmeyeceğiz.

– Bir de şu var, siz ünlü olduğunuz için, aslında tüm psikologlar gibi, “Vazgeçmeyin, hayatınıza devam edin” deseniz de, bir şey olsa “Sizi dinledik” diye üstünüze gelebilirler! O yüzden kimsenin büyük cümle kurmaması gereken bir dönem olduğunu düşünüyorum. Hepimizin artık birey olarak bireysel kararları var. Bunun için de kimseye bir şeyler yıkamayız, sadece terör için de değil her anlamda söylüyorum. O nedenle zaten oyuna gelmeyen için gelmemenin, seyretmek isteyen için de seyretmenin hak olduğunu düşünüyorum.

MİLLİYET’TEN ELİF İPEK TÜRER