Ana sayfa Kadın Haberleri Meltem Yılmazkaya ilk single’ı ile gümbür gümbür geliyor

Meltem Yılmazkaya ilk single’ı ile gümbür gümbür geliyor

tarafından ker_def

Şarkıcılığa adım atan ve ilk single’ını Eylül ayında hayranlarına sunmayı hazırlanan Meltem Yılmazkaya, dizilerden uzak durmaya kararlı.

Akşam gazetesine konuşan Yılmazkaya, “Okuduğum film senaryoları var; ancak içime sinmesi çok önemli. Seyirci ne kadar farklı karakterde izlerse beni o kadar mutlu olacağımı düşünüyorum. Dizi değil ama mutlaka sinema filmi olacak” diye konuştu.

Kendisini zorlayan karakterleri oynamayı sevdiğini anlatan Meltem Yılmazkaya, ” Belki farklı bir fiziksel özellik , belki bir şive bir ağız, belki farklı yaş aralığı. Bir oyuncu sınırlarını ne kadar zorlarsa o kadar öğreniyor ve bunun üstüne bir de işini iyi yapmışsa, içine sinmişse, ondan mutlusu olmuyor”diye konuştu.

Meltem Yılmazkaya hedeflerini şöyle anlatt: “Benim bir insan olarak insanlık adına bir şeyler yapmak gibi bir derdim var. Yapabildiğim her şeyi paylaşmak istiyorum. Yediğiniz lokmadan yapabildiklerinize kadar dünya paylaştıkça anlamlı bir yer oluyor çünkü. Bu genel hedefim, oyunculuğum için de derdi olan, bir şey anlatan filmlerde oynamak beni pek mutlu edecek. Ondan seçici davranmaya çalışıyorum.”