Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, Neslihan ve Kadir’in düğününe damga vurdu

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, Neslihan ve Kadir’in düğününe damga vurdu

tarafından ker_def

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun düğününe Murat Dalkılıç’ın eşi Merve Boluğur’a yaptığı ilan-ı aşk damda vurdu. Ünlü şarkıcı, eşine duyduğu aşkın gün geçtikçe arttığını söyledi.

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün düğününde magazin dünyasının gözde çiftlerinden Merve Boluğur Murat Dalkılıç objektiflere takıldı.

Her zamanki gibi siyah şıklığı tercih eden güzel oyuncu Merve Boluğur, “Valla ben yeniden evlenmiş kadar oldum” diyerek söze başladı ve mutluluğunu dile getirdi. Boluğur, “Çok yakın arkadaşlarımız, bugün de evliliklerine şahit oluyoruz. Sonsuza kadar mutlu olsunlar” dedi.

Murat Dalkılıç ise eşi Merve Boluğur gibi yeniden evlendiğini hissetmediğini söyleyerek espri yaptı. “Çok yakışıyorlar, inşallah ömür boyu mutlu olurlar” dedi.

Ne tavsiye verirsiniz diye sorulduğunda, evlilikte bir seneyi doldurduğunu söyleyen Merve Boluğur, “Artık tavsiye verebiliriz.” derken eşi Dalkıllıç, “Tavsiye vermek için erken, çoluk çocuğa karıştıktan sonra olabilir. Hala daha sevgili gibiyiz” dedi.

Murat Dalkılıç kendisine yöneltilen, “Çocuk olduktan sonra aşk bitecek mi?” sorusunu duyunca topu eşi Merve Boluğur’a attı. Güzel oyuncu, “Çocuk ilişkinin meyvesi zaten, ama her şeyin olduğu gibi çocuğun da zamanı var” dedi.

Evlilik aşkı bitirir mi sorusuna ise Murat Dalkılıç, gitgide daha da büyüyor bizim aşkımız.” yanıtını vererek eşine duyduğu aşkı bir kez daha ilan etti.