Ana sayfa Dizi Haberleri Meryem dizisi fragmanı yayınlandı

Meryem dizisi fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Kanal D’nin yeni dizisi Meryem’den ilk fragman yayınlandı. Yakın zamanda ekrana gelmesi beklenen Meryem dizisinin izleyici için iyi bir alternatif olacağı gözlenmekte.

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği Meryem’in başrollerinde Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan ve Cemal Toktaş yer alıyor. Meryem dizisi, aşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsıyla yanan Savaş ve suçlu gördüğü Meryem’in öyküsünü anlatacak. Meryem’in öyküsü seyirciye ne kadar geçecek işte bu da oyuncu kadrosunun başarısına bağlı.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Meryem Gültabak ve İlke Gürsoy’a ait olan senaryonun süpervizörü ise Emre Özdür.

Meryem dizisinin konusu ise kısaca şöyle:

Bir gece yarısı yaşanan araba kazası, herkesin hayatını etkileyecek. İntikam duygusu, hiç olmadığı kadar ağır basacak. Aşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsıyla yanan Savaş, suçlu gördüğü Meryem’e hayatı zindan etmek için harekete geçecek. Furkan Andıç, sevdiği kadının intikamını almaya çalışan Savaş’a, yakışıklı oyuncuya başrolde eşlik edecek olan Ayça Ayşin ise diziye adını veren Meryem karakterine hayat verecek.

İşte Meryem dizisinin fragmanı