Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mesut Özil, Amine Gülşe’yi şoke uğrattı!

Mesut Özil, Amine Gülşe’yi şoke uğrattı!

tarafından ker_def

Mesut Özil’in instagram hesabından yapılan paylaşım ortalığı fena halde karıştırdı. Amine Gülşe ile aşk yaşayan Mesut Özil’in hesabından eski aşkının fotoğrafı yayınlandı. Peki neler oldu? Mesut Özil ne dedi? İşte detaylar…

Amine Gülşe ile olan ilişkisi ve evlilik hazırlıklarıyla gündemde olan Mesut Özil’in sosyal medyadan eski sevgilisi Mandy Capristo lie paylaştığı fotoğraf ortalığı karıştırdı. Kısa süre sonra açıklama yapan Arsenal’in yıldızı hacklendiğini ve avukatlarının konuyla ilgileneceğini söyledi.

Futbol hayatını İngiltere’nin köklü kulüplerinden Arsenal’de sürdüren Alman Milli Takımı’nın yıldızı Mesut Özil’ın pazar gecesi Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf bir anda ses getirdi.

Bunun nedeni ise geçen hafta Amine Gülşe ile tatilde çekilmiş fotoğraflarıyla özellikle Alman basınında geniş yer bulan ve evleneceği konuşulan Özil’in, eski sevgilisi Alman şarkıcı-söz yazarı Mandy Capristo ile çekilmiş fotoğrafını paylaşması oldu.

Mandy Capristo etiketlendiği fotoğrafın altında “Çuvalladığımı biliyorum Mandy, ama seni hep seveceğim” yazması gözleri bir anda Amine Gülşe’ye çevirdi.

2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Amine Gülşe sessizliğini korurken, Mandy Grace Capristo en son Eylül 2016 tarihinde birlikte görüntülenen Mesut Özil’den açıklama geldi.

Özil Twitter’dan “Instagram hesabım hacklendi, ekibim ve ben bunu düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz” diyerek konuya açıklık getirdi.

Özil’in Instagram’daki paylaşımı yaklaşık yarım saat içinde kaldırıldı.

İkinci bir açıklama yapan Özil “Bu resmi kesinlikle ben paylaşmadım. Tüm dünyadaki takipçilerimin biligisine. Hesabım hack’lendi. Avukatlarım konuyla iligli çalışmaları yürütecektir” dedi.

Mesut Özil, Amine Gülşe'yi şoke uğrattı! 7