Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı Fatma Demir cinayetinde 9 Mayıs – 2 Haziran arası neler oldu?

Müge Anlı Fatma Demir cinayetinde 9 Mayıs – 2 Haziran arası neler oldu?

tarafından ker_def

mugeanli-fatmademir20

Müge Anlı Fatma Demir Cinayeti 2 Haziran son dakika flaş gelişmeler
Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün ekranlara geliyor. Müge Anlı’nın sunumu ile kayıplar bulunuyor, gizemli cinayetler çözülüyor. ATV’nin en sevilen yapımlarından biri olan program yüksek reytinglere sahip. Müge Anlı’nın ve stüdyodaki uzman kişilerin programı sunumu oldukça beğeniliyor. Program saat 10.00 ile 13.00 arasında ekranlara geliyor. Son günlerde en çok konuşulan konulardan biri olan Fatma Demir Cinayeti’nde şok gelişmeler yaşandı. Necla Demir, Hidayet’in ve Fatma Demir olay günü beraber olduğuna dair bir şeyi ağzından kaçırdı! Fatma Demir’in katili kim, Müge Anlı 2 Haziran 2017 son yeni bölümde neler oldu

Fatma Demir katili kim? ATV ekranlarında seyircisiyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Ser hafta içi her gün 10.00 ile 13.00 arasında ekranlara geliyor. Fatma Demir’in gelinleri Güladiye ve Necla’nın şüpheli ifadeleri sonucu tüm oklar onların üzerine çevrildi. Telefon dökümleri sonucu cinayet gecesi ikilinin mesajlaştığı ortaya çıktı. Mesajlarda birbirlerine ne yazdıkları ise merak konusu. İkili sürekli yalan söylüyorlar ve daha önce verdikleri ifadeleri değiştiriyorlar. Müge Anlı 26 Mayıs bölümünde şok bir gelişme yaşandı. Necla Demir ne söyledi? Necla Demir ağzından öyle bir şey kaçırdı ki!

Necla, Güladiye ve Hidayet adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Fatma Demir’in kızı Güladiye, Necla ve Hidayet’in gülerek çıkmasına çok sinirlendiler. Müge Anlı “burada kanaatimizi açıklamak zorunda değiliz. Bu bir futbol maçı değil. Ona niye şunu sormadın diye mesaj alıyorum. Kimin çelişkisi varsa ona soru sorulur. Burada taraf tutmak mümkün değil. Hidayet kaçarcasına gitti, Ahmet incirlerin olmadığı zaman Fatma Demir’in bulunduğu yere incir toplamaya gittim dedi. Hidayet Necla’nın kardeşi, Ahmet Güladiye’nin babası. Durum böyle olunca da iki gelinden şüphelenildi” dedi. Müge Anlı Mustafa Demir’e “siz iyi ki o gün köyde değilmişsiniz. Yoksa bu iş sizin başınıza kalırdı” dedi.