Ana sayfa Foto Galeri Kimse Müge Anlı’nın eline su dökemedi!

Kimse Müge Anlı’nın eline su dökemedi!

tarafından ker_def

Kimse Müge Anlı'nın eline su dökemedi! 7

MÜGE ANLI FARKI…

Müge Anlı’nın “Müge Anlı ile Tatlı Sert” isimli programı dün Total’de 4. – AB’de ise 10. sırada yer alarak yine farkını ortaya koydu.

“Müge Anlı ile Tatlı Sert” ekrana geldiği her yıl sadece kendi kuşağında değil ekranlarda ‘reklamların en çok yayınlandığı altın değerindeki kuşak’ olan ‘prime time’ kuşağında yayınlanan dev bütçeli diziler, sinema filmleri ve futbol karşılaşmalarıyla da boy ölçüşerek daima zirveyi zorladı….

Müge Anlı, en az mesleğindeki başarıları kadar; her gün ekrana çıkan genç ve güzel bir kadın olarak özel hayatına da son derece dikkat eden; anneliği gerçek anlamda önemseyen ve bilhassa kayıp çocuklara kendi öz çocuğu; kayıp yaşlılara kendi öz annesi gibi sahip çıkıp arayarak tüm samimiyetini ekrandan izleyicilerine geçirdi ve özel hayatıyla değil sadece mesleki başarılarıyla zirveye oturdu.

Bir zamanların assolistlerinin; yakın akrabalarının ‘Koridoru boşaltın, sultanımız kulisten stüdyoya geçiyor’ gibi gazlarıyla kendilerini sabahların sultanı, kraliçesi vs. ilan edip şarkılı türkülü bol eğlenceli yayınlar yaptığı yıllarda Müge Anlı yine kayıpları buluyor, yine gizemli olayların perde arkasına ışık tutuyordu.