Ana sayfa Kadın Haberleri Müge Anlı Şok Gelişmeler! Müge Anlı’da Neler Yaşandı?

Müge Anlı Şok Gelişmeler! Müge Anlı’da Neler Yaşandı?

tarafından ker_def

Müge Anlı Şok Gelişmeler! Müge Anlı’da Neler Yaşandı?

Müge Anlı her gün masum insanlara yardım ediyor. Programa katılan Mahide Hanım 35 Milyon Tl’sını kaybetmiş ve bunu senetler karşılığı mahkeme kararı ile vermek zorunda kalmıştır. Şu anda elinde hiçbir mal varlığı kalmayan Mahide Hanım oturduğu evi bile kaybetmiş. Parasını aldığı iddia edilen Cemil Bey şok iddialarda bulundu. Mahide Hanım’ın kendisini tanıdığını ve ondan evleri satın aldığını söyledi.

Canlı yayına katılan Melek Hanım Cemil’in daha önce öz teyzesini de dolandırdığını söyledi. Cemil Bey ise yayına bağlanmamakta ısrar ediyor. Düzce ilinde bir çok insanı dolandırdığını ve aynı zamanda sahte kimlik kullandığını iddia etti. Mahide Hanım’ın tek isteği kendi oturduğu eve tekrar dönebilmek. Müge Anlı Cemil Bey’in yayına gelmesini ve her şeyin açığa çıkmasını istiyor.

Müge Anlı’ya gelen telefonlar Cemil’in daha önce de bir çok insanı dolandırdığı yönünde. Ayrıca Mahide Hanım çok yaşlı olmasına rağmen aklı oldukça yerinde. Söz konusu senetlerin kendisine ait olmadığını söylüyor. Mahide Hanım evine kavuşabilecek mi?