Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’da Fatma Demir’in katili bulundu mu?

Müge Anlı’da Fatma Demir’in katili bulundu mu?

tarafından ker_def

Müge Anlı Fatma Demir’in Katili Ahmet Demir Mi?

Atv’de yayınlanan Müge Anlı’da şok gelişmeler! Uzun süredir katili aranan Fatma Demir hakkında neler söylendi? Şüpheler kimlerin üzerine çevrildi? İyice çıkmaza giren cinayette gelinler neden birbirlerini suçluyor? 24 Mayıs canlı yayında neler yaşandı? Fatma Demir cinayeti artık çözülüyor mu? Gökçen Keskin’e saldıranlar bulundu mu? Gökçen Keskin komadan çıktı mı?

Müge Anlı’da birden fazla konu işleniyor. Gökçen Keskin mart ayından bu yana komada. Çünkü dışarı çıktığı bir gün kötü bir saldırıya uğramış ve o günden beri gözünü açamıyor. Ailesi özellikle de annesi harap olmuş durumda. Oğluna bunu yapanın bulunmasını istiyor. Müge Anlı ve ekibi araştırmalarına devam ediyor.

Bir yandan da Fatma Demir cinayetini araştıran Müge Anlı söylenenlere gün geçtikçe daha da sinirleniyor. Çünkü gelinler dahil olmak üzere herkes bir şey saklıyor ve sürekli yalan söylüyorlar. Bu durum cinayetin aydınlanmasına engel oluyor. Yaşar Şahin Necla’ya karşı çok öfkelendi. Çünkü Necla herkese yalan söylemiş ama kaçacağı bir yer kalmadığından yalanını itiraf etmişti. Ayrıca canlı yayına katılan Mahmut Bey’in ifadeleri de herkeste şok etkisi yarattı. Mahmut Bey Ahmet’in onu arayıp tehdit ettiğini söyledi. Yalancı şahitlik yapması konusunda zorlandığını söyledi. Ahmet’in bu durumdan çıkarı ne olabilirdi? Neden Mahmut Bey’i tehdit etti?