Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’nın 2 Haziran canlı yayınında Fatma Demir cinayetinin detayları ortaya çıktı

Müge Anlı’nın 2 Haziran canlı yayınında Fatma Demir cinayetinin detayları ortaya çıktı

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Haziran 2017 Canlı Yayın ile bugün ekrana geldi. Nefesler tutulmuş, Samsun’dan gelecek haber bekleniyordu. O haberi Müge Anlı verdi. Hidayet, Necla ve Güladiye sevk edildikleri mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Peki, 2,5 saat süren mahkemede ne konuşuldu? Fatma Demir cinayeti faili meçhul olarak mı kalacak?

Müge Anlı 2 Mayıs canlı yayında yine Fatma Demir’in öldürülmesi konuşuldu. Fatma Demir’in gelinleri Necla ve Güladiye’nin yanı sıra Necla’nın ağabeyi Hidayet de jandarma tarafından gözaltına alınmıştı. Mahkemeye sevk edilen Hidayet, Necla ve Güladiye serbest kaldı. Aile üyelerinin bu duruma tepkisi ne oldu?

ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST KALDIRLAR
Mahkemeye çıkarılan Necla, Güladiye ve Hidayet, 2.5 saat süren mahkemenin sonucunda adli kontrol şartı ile serbest kaldı. Müge Anlı 2 Mayıs canlı yayınına katılan Fatma Demir’in kızı Havva, bu sonuca çok sinirlendi. Havva, annesinin bu 3 kişiden biri tarafından öldürüldüğü konusunda neredeyse emin.

FATMA DEMİR CİNAYETİ FAİLİ MEÇHUL MÜ KALACAK?
Müge Anlı İle Tatlı Sert son bölümde Fatma Demir’in oğlu İhsan’da vardı. Fatma Demir’in oğlu, bundan sonra annesinin katilinin bulunabileceği konusunda emin olmadığını, çünkü artık delil bulunamayacağını söyledi. Müge Anlı’da onunla aynı fikirde olduğunu dile getirdi ve sadece delil bulmak için bir ihtimal olduğuna değindi.

MİNİK EYLÜL’ÜN ACISI HERKESİ YAKTI
Dün, bir bavul içerisinde tecavüz edilmiş ardından da öldürülmüş olarak bulunan 6 yaşındaki Eylül, Müge Anlı’da da konuşuldu. Eylül’ün acısı herkesin canını yaktı.