Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. bölümde büyük acı var

Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. bölümde büyük acı var

tarafından ker_def

Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. Bölüm Fragmanı – 16 Mayıs Salı

Muhteşem Yüzyıl dizisinin yeni bölümünde Sultan Murad tarafında Kösem Sultan’ın yaşamış olduğu acılar yüzünden yeniden harekete geçme tehdidi bulunuyor. Özellikle Kösem Sultan Sultan Murad’a karşı kendisinin bir padişahta olması gereken vasıflara sahip olmadığını ve o tahtı hak etmediğini söylüyor. Bakalım bundan sonra Sultan Murad ve Kösem Sultan arasındaki çetin savaş nasıl kızışacak?

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni bölümü olan 24. bölümü ile 16 Mayıs Salı akşamı Fox Tv ekranlarında olacak!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. Bölümde Neler Oldu?
Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin son bölümünde Sultan Murad ölümün yanı sıra Kösem Sultan ile de savaşmaya başlamıştı. Sinan, Sultan Murad’ın şehzadeleri olan Selim ve Süleyman’a veba bulaştırmıştı. Şehzadeler önce fenalaşmış sonra da vefat etmişti. Bu evlat acısı Sultan Murad’ı yakıp kül etmişti.

Ardından Sultan Murad da hastalanmıştı. Herkes şehzadelerden padişaha da veba bulaştığını düşünmüştü. Kösem Sultan oğlunun öleceği düşüncesi ile Şehzade Kasım ile İbrahim’i yeniçeri ocağında takdim etmişti. Ancak bu olayı Sultan Murad’ın öğrenmesi üzerine Sultan Murad yeniçeri ocağını basmıştı. Kösem Sultan ve Sultan Murad bu kez askerlerin önünde karşı karşıya gelmişti.