Ana sayfa Dizi Fragmanları Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde büyük ayaklanma

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde büyük ayaklanma

tarafından ker_def

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de yeniçeri ayaklanması
Kösem’de asker saraya dayanıyor! İşte 3. bölümde yaşanacaklar

Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamı ekrana gelecek yeni bölümde iktidar savaşı kızışacak. Yeniçeriler ayaklanıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem’e bu hafta Safiye ve Ahmed arasındaki iktidar savaşı damga vuruyor.

Anastasia saraydan kaçmaya çalışırken, karanlık bir sırra şahit oluyor ve ölümle burun buruna geliyor! Safiye Sultan saraydan sürgün edilince askeri isyana teşvik ediyor! Asker sarayın kapılarına dayanıyor! Sultan Ahmed isyanı durdurabilmek için çabalarken, Safiye Ahmed’e şok bir teklifte bulunuyor! Ahmed ve İskender kum meydanındaki düelloda karşı karşıya geliyor! Anastasia hayatta kalabilmek için büyük bir oyuna başvuruyor!

Sultan Ahmed’e git gide bağlanan Anastasia için bu aşktan kaçmanın tek yolu, saraydan ayrılmaktır. Karanlık dehlizlerde çıkış yolunu ararken, sarayı derinden sarsacak bir sırra şahit olur ve ölümle burun buruna gelir.

İktidarını Ahmed’e kabul ettirmeye çalışan Safiye Sultan, yeniçeri ve sipahiyi isyana teşvik eder. Sarayın kapılarına dayanan askerin öfkesini, hızır gibi yetişen Aziz Mahmud Hüdayi yatıştırır. Ancak Safiye’nin yeni bir planı vardır.

Şehzade Mustafa’nın saraydan kaçırılması herkesi şok ediyor. Ahmed, Anastasia’yı aşkına inandırmaya çalışırken, Anastasia saraydan kaçmayı kafasına koyuyor. Ahmed, Mustafa’nın idam fermanını veriyor. Safiye Sultan ve Ahmed arasında bir iktidar savaşı başlıyor. Ahmed Mustafa’nın katline razı olacak mı? Safiye, torununa nasıl meydan okuyacak? Ahmed nasıl bir tehditle karşı karşıya kalacak?