Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem Yüzyıl Kösem evdeki hesap çarşıya uymuyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem evdeki hesap çarşıya uymuyor!

tarafından ker_def

muhtesem-yuzyil-kosem-1349049

Seyircinin oyuncuyu pek de sevip bağrına bastığı söylenemez. Çünkü bir Meryem Uzerli sevimliliği akmıyor kızdan, bunun sebeplerini bir önceki yazımda açıklamıştım.
Dizide herkes soğuk, egolu ve birbirine laf sokuyor. Kıyafetler felaket ötesi. Yeteneğine her daim hayran olduğum kostüm tasarımcısı Serdar Başbuğ bile çıldırmış olmalı. Halime’nin omuzlarında gezdirdiği battaniyesi rüküşlükte başı çekiyor. Birebir Osmanlı kıyafeti yapmıyosunuz bunu zaten benimsedik, ama bahsettiğiniz pop-Osmanlı da değil bu. Yanından yöresinden geçmiyor.

O kadar güzel ve yetenekli oyuncular var ki, gerek ışıkla, gerek kıyafetler ve takılarla, ve de en önemlisi saçma sapan soğuk repliklerle motivasyonlarını nasıl dibe çekeriz diye uğraşıyorlar.

Beren Saat’in reklamı abartılarak yapılmalı. Çünkü tek çıkış noktası bu yıldız oyuncunun kadroya dahil olması ve de karakterin Kösem’e evrilerek senaryoya ivme kazandırmasıdır. Umarım Tims ve senaryo ekibi fazlaca şişirilmiş egolarını bi kenara bırakıp kendilerine “hatayı nerede yaptık biz?” diye sorabilirler…