Ana sayfa Dizi Fragmanları Muhteşem Yüzyıl Kösem’de büyük kavga başlıyor

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de büyük kavga başlıyor

tarafından ker_def

Muhteşem Yüzyıl Kösem 22. Bölüm Fragmanı

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta kardeş kavgası başlıyor!

Yasemin, Ahmed’i zehirliyor. Kösem ise Yasemin’in Safiye’nin casusu olduğundan şüpheleniyor. Yasemin yüzünden Kösem ve Ahmed’in arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Sultanahmed camii açılıyor. Kardeşiyle yeniden bağ kurmak isteyen Ahmed, Mustafa’yı açılışa götürmeye karar veriyor. Mustafa’nın deliliğinin ortaya çıkmasından korkan Halime telaşa düşüyor! Hümaşah Yasemin’in Ahmed’i zehirlediğini öğreniyor. Osman’ın esir pazarından getirdiği genç bir kız, kardeşi Mehmed’le arasında büyük bir gerilime neden oluyor. Osman ve Mehmed yumruk yumruğa birbirine giriyor! Kösem, Yasemin hakkında şok bir karar veriyor! Yasemin onu bekleyen sondan habersiz Ahmed’e gitgide aşık olurken, Kösem, Safiye ile büyük bir hesaplaşma yaşıyor. Kösem’in Yasemin ile ilgili öğrendiği gerçek hayatını kabusa çeviriyor!

Ahmed’in tahttan indirileceğine dair gelen haber, Kösem’i allak bullak eder. Ahmed’in rahatsızlığını öğrenen Kösem, Yasemin’in Safiye’nin casusu olduğundan şüphelenir.

İskender’in şehzade olduğunu öğrenen Zülfikar, bu sırrın ağırlığı altında ezilir. Karısına verdiği söze rağmen Ahmed’e gerçekleri anlatıp anlatmamakta kararsız kalır. Hümaşah ise Yasemin’in Ahmed’i zehirlediğini öğrenir. Kardeşinin istikbali için buna göz mü yumacak yoksa Ahmed’i mi koruyacak?

Şehzade Osman’ın esir pazarından kurtarıp hareme getirdiği kız, Mehmed’le Osman arasında yeni bir kavganın başlamasına neden olur. Kösem’in yaptığı hamle ise iki kardeşin arasını iyiden iyiye bozar.

Halime, Dilruba’yı Sadrazam Halil Paşa ile evlendirip güçlü bir müttefik kazanmak ister. Davud Paşa ise bu evliliğe mani olmak için cesur bir adım atar..

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 22. BÖLÜM RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Ahmed’i korumak isteyen Kösem, Yasemin hakkında ağır bir karar verir. Kösem, Safiye’nin planlarını alt üst ettiğini düşünürken, Safiye düşmanına en ağır darbeyi vuracaktır. Muhteşem Yüzyıl Kösem, nefesleri kesecek yeni bölümüyle Star’da..

Yayın Günü: 14 Nisan Perşembe
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm-22