Ana sayfa Dizi Fragmanları Muhteşem Yüzyıl Kösem’de intiharın eşiğinde

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de intiharın eşiğinde

tarafından ker_def

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümü 3 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle olacak.

Star Tv’nin yeni sezona damga vuran dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem dün akşam yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Dün akşam ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümde Safiye Sultan askerleri Ahmed’in üzerine saldı.

Star Tv ekranlarının ekrana damga vıran dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem dün akşam yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Safiye Sultan askerleri Ahmed’in üzerine saldı. Anastasia ise ölümle burun buruna kaldı. Yayınlanan heyecan dolu son bölümünün ardından Muhteşem Yüzyıl Kösem 4. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak…

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta asker isyan etti!

Anastasia saraydan kaçmaya çalışırken, karanlık bir sırra şahit oluyor ve ölümle burun buruna geldi! Safiye Sultan saraydan sürgün edilince askeri isyana teşvik etti! Asker sarayın kapılarına dayandı! Sultan Ahmed isyanı durdurabilmek için çabalarken, Safiye Ahmed’e şok bir teklifte bulundu! Ahmed ve İskender kum meydanındaki düelloda karşı karşıya geldi! Anastasia hayatta kalabilmek için büyük bir oyuna başvurdu!

Sultan Ahmed’e git gide bağlanan Anastasia için bu aşktan kaçmanın tek yolu, saraydan ayrılmaktır. Karanlık dehlizlerde çıkış yolunu ararken, sarayı derinden sarsacak bir sırra şahit olur ve ölümle burun buruna gelir.

İktidarını Ahmed’e kabul ettirmeye çalışan Safiye Sultan, yeniçeri ve sipahiyi isyana teşvik eder. Sarayın kapılarına dayanan askerin öfkesini, hızır gibi yetişen Aziz Mahmud Hüdayi yatıştırır. Ancak Safiye’nin yeni bir planı vardır.

İskender, ne pahasına olursa olsun Anastasia’yı bulup ona verdiği sözü tutacaktır. Anastasia’nın kurdelesi ortadan kaybolunca, ocağı birbirine katar. Yeniçeri ocağına yaptığı ziyarette Ahmed, İskender’i gözüne kestirir ve onu düelloya davet eder. Kum meydanında yapılan düelloda İskender öyle bir hata yapar ki cezası ölümdür!

Gittikçe büyüyen isyan kontrolden çıkar. Köşeye sıkışan Ahmed’e, Safiye’nin bir teklifi vardır. Ahmed, Safiye’nin şartına boyun eğecek midir? Anastasia ise hayatta kalabilmek için tehlikeli bir oyun oynar.

İşte 4. bölüm 1. fragman: