Ana sayfa Müzik Murat Dalkılıç yeni bir single müjdesi verdi

Murat Dalkılıç yeni bir single müjdesi verdi

tarafından ker_def

Murat Dalkılıç’tan yeni single müjdesi

Geçtiğimiz yıl çıkardığı son albümü ‘Epik’ ile müzik listelerini alt üst eden ve hemen her konserinde enerjisiyle ve sahne şovlarıyla günlerce konuşulan pop müziğin sevilen ismi Murat Dalkılıç konserlerine devam ediyor.

Sevilen isim, ‘fİZY Konserleri’ kapsamında geçtiğimiz Cuma akşamı verdiği konserinde gece boyunca bir an bile yerinde durmadı ve yine büyük beğeni toplayan bir sahne şovuna imza attı. Dalkılıç, muhteşem konserinde bu yaz single çıkaracağının müjdesini verdi.

Pop müziğin sevilen isimlerinden Murat Dalkılıç, geçtiğimiz Cuma akşamı organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği ‘fİZY Konserleri’ kapsamında sevenleriyle buluştu.

MOI Sahne’de gerçekleşen konserine başlamadan önce sevenlerine seslenen Dalkılıç ‘ Bu konsere, benim şarkılarımı sevdiği için değil; sevdiği insanı kırmamak için gelenler de vardır; ama ben, bu gece bu sahneyi onlara da sevdireceğim.’ dedi.

Sevilen sanatçı, muhteşem konserinde son albümü ‘Epik’te yer alan şarkılarının yanı sıra geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserine yoğun ilgi gösteren sevenlerine teşekkür eden Murat Dalkılıç, bu yaz yeni single çıkaracağının müjdesini de verdi. Single için çalışmaların devam ettiğini ve çok heyecanlı olduğunu belirten Dalkılıç ‘ Umarım yeni şarkımızı da seversiniz.’ dedi.

Murat Dalkılıç, konser sonunda sahneden sevenleriyle selfie çekmeyi de ihmal etmedi.