Ana sayfa Foto Galeri Murat Yıldırım hayranları onu bu halde çok beğenecek!

Murat Yıldırım hayranları onu bu halde çok beğenecek!

tarafından ker_def

-kocan-kadar-konus--1416498

EZGİ’NİN “BİZ GOP ÇOCUĞUYUZ LAN” DEDİĞİ SAHNEDE KENDİMİ TUTAMADIM

* İzlerken bu kadar gülmüşsünüz, çekimlerde neler yaşandı Allah bilir…
– Çok keyifliydi tabii… Yalnız bir sahnede çok zorlandım; teaser’a da koyduğumuz, Ezgi’nin bana “Biz GOP çocuğuyuz lan, seviyorsan seviyorum de” diye bağırdığı sahne. Çek tekrarda istisnasız gülüyorum, çekim bitmiyor. Ne yapayım, karşımda biri komik bir şey yaptığında tutamam kendimi ben, gülerim. Oysa sadece şaşırmam gerekiyordu. İşte en çok orada zorlandım. Onun dışında Ezgi’yle oynamak çok keyifli. Kalbi tertemiz bir insan ve bu durum oyunculuğuna yansıyor.

* Sinan ile Efsun’un hikayesi devam edecek gibi duruyor…
– Etsin mi?

* Etmesin mi?
– Etsiiin… Doğru, bu da devamının gelmesini isteten bir final oldu. Sonu olmayan bir hikaye işliyoruz sonuçta (gülüyor). Sonra çocuklarla bir arada görürüz, derken ayrı ayrı çocuklarla görürüz, bitmez yani.

* Sinan yüz güldüren bir rol. Ve bence gülmek size de yakıştı…
– Teşekkürler. Ne yazık ki artık çok az gülüyoruz. 120 dakikayı bulan dizilerde güldüğünüz sahne çok az. Aslında hayat öyle değil yani. Gülerken birden ağlamaya geçiyorsunuz, ağlarken de gülmeye.

* Yakında yeni diziniz “Gecenin Kraliçesi” de yayına giriyor. Bu kış sizi çok sık göreceğiz belli ki…
– Güzel bir sene olacak benim için. Gerçi geçen sene de öyleydi. Şükürler olsun ailemin sağlığı yerinde, dostlarım yanımda. Ayrıca yeni yılda çok istediğim bir projemiz olacak, netleşince onu da açıklayacağım.