Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mustafa Ceceli ve Selin İmer aynı karede ilk kez görüntülendi

Mustafa Ceceli ve Selin İmer aynı karede ilk kez görüntülendi

tarafından ker_def

Aşkları gündeme oturan Mustafa Ceceli ile Selin İmer, görüntülenmemek için büyük çaba sarp etmekteydi. Ancak ünlü çifti restoranda bir başka müşteri görüntüledi. Çiftin moralinin bozuk olduğu fotoğrafa yansıdı. Ceceli’nin cep telefonunu bir an olsun elinden bırakmaması dikkat çekiciydi… İşte haberin detayları…

Çift, Beykoz’da oturacakları evlerinin tadilatlarının bitmesini bekliyor.

CECELİ VE İMER AYNI KAREDE

Bir süredir magazin gündeminden düşmeyen Mustafa Ceceli ve Selin İmer aşkının ilk fotoğrafı, önceki gün gittikleri bir restoranda müşteriler tarafından çekildi. İftar için Anadolu yakasında A’jia Hotel’in restoranına giden Ceceli ve İmer’in yanında bir kadın arkadaşları da vardı. Gayet keyifsiz oldukları görülen sevgililer, fotoğraflarının çekildiğinden habersiz sohbet ediyordu. Mustafa Ceceli, cep telefonunu bir an olsun elinden bırakmadı.

Ceceli – İmer ikilisi, Beykoz’da yaşayacakları yeni evlerini tadilata soktu ve işlemlerin bitmesini bekliyor. Ünlü şarkıcının sevgilisi Selin İmer’le kaldığı otel, kısa bir süre önce boşandığı eşi Sinem Ceceli ve oğlu Arın’ın oturduğu eve 500 metre mesafede.

SELİN İMER’İN ANNESİ KONUŞTU!

Canan İmer, kızı Selin İmer’in Mustafa Ceceli ile ilişkisi hakkında sessizliğini bozdu: “Benim için bir sıkıntı yok, kızıma güveniyorum. Mustafa Bey’le tanıştık, ona da güveniyorum. Çok efendi, terbiyeli bir çocuk.”