Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müthiş İddia! Aleyna Tilki ve Kerimcan Durmaz Survivor’a mı Katılıyor?

Müthiş İddia! Aleyna Tilki ve Kerimcan Durmaz Survivor’a mı Katılıyor?

tarafından ker_def

Müthiş İddia! Aleyna Tilki ve Kerimcan Durmaz Survivor'a mı Katılıyor? 7

Survivor’a katılacak yeni isimlerle ilgili iddialar ortalığı karıştırdı! Son dönemin çok konuşulan isimlerinden Kerimcan Durmaz ve Aleyna Tilki’nin de Survivor’ın yeni versiyonunda olacağı iddiaları üzerine milliyetblog’da Anılcan Koldaş bir yazı kaleme aldı. Bakın neler yazdı?

TV Programları/milliyet blog/Anılcan Koldaş

Müthiş İddia! Aleyna Tilki ve Kerimcan Durmaz Survivor’a mı Katılıyor?
Mübarek Kurban Bayramı’nın hemen ardından televizyonun yeni sezonu başlıyor. Ulusal kanallarımız yeni sezonun hazırlıklarını sürdürürken, yeni işlerin ve transferlerin haberleri arka arkaya geliyor. Tabi bu haberlerin her biri doğru olmayabiliyor. Bu yüzden bunlara ”iddia” demek daha doğru oluyor. Resmi bir açıklama olmadan inanmak ya da hakkında konuşmak boşa gidiyor gibi geliyor. İşte bugün ortaya çıkan bir haber de buralara örnek olarak gösterilebilir.

Acun TV’nin yani TV8’in en çok reyting alan işi Survivor’un yeni sezonu için yarışmacı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ediyor etmesine de, bu seçme işi yüzünden hemen her dönem çok alakasız isimlerin adları yarışmacı olarak geçer oldu. Bu yüzden insanlar neye inanacağını şaşırır oldu. Bahsi geçen haberde, Survivor 2018 yarışmasında yarışması beklenen bazı isimler şunlarmış :