Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nejat İşler yeni hayatını çok sevdi

Nejat İşler yeni hayatını çok sevdi

tarafından ker_def

nejatisler

YAKIŞIKLI OYUNCU, GÜMÜŞLÜKSPOR’UN BAŞKANI NEJAT İŞLER’DEN DOBRA DOBRA AÇIKLAMALAR!..

Muğla 1. Amatör Kümesi’nde mücadele eden Bodrum Gümüşlükspor’un başkanlığını yapan sanatçı Nejat İşler, bu görevi üstlenme nedenlerini ve projelerini anlattı. Amatörlüğü çok sevdiğini ve takımının profesyonel lige yükselmesine asla izin vermeyeceğini vurgulayan İşler, mevcut kulüp başkanları içinde en çok Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı beğendiğini söyledi. İşler, “En çok Aziz Yıldırım’ı seviyorum. Şike iddialarına gram inanmadım” dedi.

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Nejat İşler’in röportajının bazı bölümleri şöyle:

– Sevdin mi yeni mesleğini?

– Çok.

– Ne kattı hayatına?

– Bazı günler 12-15 yaş ve A Takım aynı anda sahada oluyorlar. Boy sırasında, formalarıyla 100 küsur futbolcu düşün. Sakin bir şekilde oyunlarını oynuyorlar, gözlerini dört açmış hocalarını dinliyorlar. Disiplin içindeler, konsantreler. İnsan acayip mutlu oluyor, ağlayası geliyor.

– Bodrum’a taşınırken aklında böyle bir şey yapmak var mıydı?

– Hiç yoktu. Ama şimdi bakıyorum da başka bir köyde olsaydım, yanımda Akif Abi gibi kişiler olsaydı, çocuklar olsaydı yine bu işi yapardım. Yapılmayacak gibi değil ki, bırakılacak gibi de değil.

– O zaman sonuna kadar devam mı?

– Umarım. Çok istiyorum. Nedenini de nasıl anlatırım bilmiyorum. Hababam Sınıfı’nı izlerken sadece gülen bunu anlayamaz, Hababam Sınıfı’nı izlerken ağlayan bunu anlar.