Ana sayfa Dizi Haberleri No 309 dizisinde kıskançlık krizi patlak verdi!

No 309 dizisinde kıskançlık krizi patlak verdi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yayınlanan sevilen romantik komedi dizisi No 309 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen No: 309 57. yeni bölümde Lale, Onur’un yeni asistanına kafayı takar. Onur ilk anda Lale’ye tepki gösterse de Lale’nin haklı olduğuna kanaat getirecektir. No: 309 57. yeni bölümüyle 19 Temmuz Çarşamba akşamı Fox TV’de…

Çarşamba akşamı ekrana gelen No: 309 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Nurşim Demir, Özlem Tokaslan ve Suat Sungur yer alıyor. Bu hafta ekrana gelecek olan No: 309’da Lale, Onur’un yeni asistanından şüphelenir. Onur başta duruma karşı çıksada yeni asistanın tavırlarından karısının haklı olduğunu anlayacaktır.

NO: 309 56. SON BÖLÜM ÖZETİ

Onur’un uğraşları sonucu halaya ulaşılmıştır. Lale görüşmek istemese de arandığını öğrenen hala bu durumdan cesaret alıp gelir. Özellikle Songül bu durumdan hiç haz etmez. Geçmiş yılları telafi edeceğini söyleyen hala büyük bir pişmanlık içerisindedir. Nergis dışında herkes halaya temkinli davranırken, bu durumu öğrenen Betül hemen hala ile tanışmaya ve onunla yakın olmaya karar verir.