Ana sayfa Dizi Haberleri No:309 dizisi izleyicilere kendisini aşık ediyor!

No:309 dizisi izleyicilere kendisini aşık ediyor!

tarafından ker_def

no309b

Songül ve Yıldız olaya çok güzel müdahale ettiler. Bu arada, Onur’un, Lale’ye evlilik sözleşmesi imzalattığını, evliliklerinin formalite olacağını, bebek doğduktan sonra boşanacaklarını, hatta Pelinsu’yla da ilişkisinin hâlâ devam ettiğini bilse, aynı tavrı gösterir miydi? Sarıhan’ların hepsini tek tek parçalar, Lale’den önce de, o bu işi bitirirdi gibi geliyor bana. İlerleyen bölümlerde bunlar ortaya çıktığında, Songül nasıl bir tavır sergileyecek hep birlikte göreceğiz.

Songül ve Yıldız’ın planları tıkır tıkır işledi, Onur ve Lale Ağva’da buluştu, üstelik şahane vakit geçirdiler. Ağva’da çekilen sahnelerin her biri ayrı güzel ve aşk doluydu. Onur’un Lale’yi uyurken izlemesi, Lale’nin Onur uyurken üzerini örtmesi, bebek için konuşmaları, bakışları… Yavaş yavaş birbirlerine âşık oluyorlar. Biz de, böyle güzel anlara şahitlik etmiş oluyoruz. Şahane değil mi?

İlk bölümden beri, isimleri zikredildiği için, Lale ve Onur’un eski sevgilisi, Özge ve Ersin’in ortaya bir şekilde çıkacağını biliyordum. Bu kadar çabuk olmasa da tahmin ediyordum yani. Ersin’le bu bölüm tanıştık ama geldiği gibi gider, bir daha da karşılaşmayız inşallah. Bu konuda acımasız olacağım. Ersin’in Lale’yle karşılaşması ve Onur’un Lale’yi sahiplenme sahnesinin muhteşemliğinden sonra, şahane bir flashback izledik. Ben, birlikte geçirdikleri geceye dair sahneleri izlemeyi çok istiyordum –başka şey istesem olacakmış, demek ki- Çünkü o gecede No 309’da yaşananlardan çok daha fazlası var. Onur’un telefonundaki fotoğraflardan bunu anlamak mümkün zaten. Umarım devamı gelir ve o geceye dair çok daha flashback izleriz. Bunun birlikte midye yemesi var, sokak pilavı var, metrosu var…