Ana sayfa Foto Galeri Nurgül Yeşilçay’ı yurt dışında sokakta sarılıp öpüyorlar

Nurgül Yeşilçay’ı yurt dışında sokakta sarılıp öpüyorlar

tarafından ker_def

nurgul-yesilcay

Pek çok dizi ve sinema filmiyle Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Nurgül Yeşilçay’ın ünü ülkeyi aşmış. Yeşilçay, Hürriyet gazetesine verdiği röportajda bu konudan da bahsetti:

Nurgül Yeşilçay: “Yurtdışında sarılıp öpenler oluyor”

Nurgül Yeşilçay, boş vakitlerinde işlediği nakışları çanta haline getirip satışa çıkardı. Kendi adını verdiği çantaları Bodrum-Yalıkavak’taki bir butikte satışa çıkaran ünlü oyuncu yeni tutkusunu anlattı…

Hürriyet’ten Sinem Vural’ın röportajı…

Çanta tasarlamaya nasıl başladınız?

– Setlerde, sahne aralarında beklediğim zamanlarda boş durmadım. Bol bol nakış işledim. Bu işler çoğalınca çantaya dönüştü. Önce kendim kullandım. Sonra eşim dostum yaptığım çantaları çok beğenince yetişemez hale geldim. Sonunda satış yapmaya karar verdim. Şimdi ev hanımları işliyor benim tasarımlarımı. Böylelikle onlar da kendi masraflarını çıkarıyor.

Bu yetenek nereden geliyor?

– Valla bilmiyorum. Mesela iki ablamın İzmir’de gelinlik mağazası var, birlikte tasarladıkları gelinlikleri satışa sunuyorlar. Belki de bu yetenek bana onlardan geçmiştir.

Bir çantayı ne kadar sürede tamamlıyorsunuz?

– Zahmetli bir iş yapımı. Bir çantanın işlenmesi 4-7 gün arasında sürüyor. Çanta haline gelmesi iki haftayı buluyor. Çok fazla üretim yapamıyoruz.