Ana sayfa Dizi Fragmanları O Hayat Benim dizisinde Zeynep’in korkunç planı nelere sebep olacak?

O Hayat Benim dizisinde Zeynep’in korkunç planı nelere sebep olacak?

tarafından ker_def

O Hayat Benim yeni bölüm fragmanı: Zeynep’in korkunç planı nelere sebep olacak?
O Hayat Benim yeni bölümde neler olacak? O Hayat Benim 129. bölümde Arda ve Efsun’u ayırmak için yapılan plan sonuca ulaşacak mı? O Hayat Benim yeni gününde, yeni bölümüyle bu akşam yayınlanacak. İşte O Hayat Benim ayrıntıları…

O Hayat Benim’in yeni bölümü dizinin tutkunlarını heyecanlara sürükleyecek. Kenan’ın Atahan Konağına yaptığı baskının nasıl sonlanacağı merak edilirken, Arda ile Efsun, Zeynep’in korkunç planından kurtulmaya çalışacak. Zeynep, Arda’nın kendisiyle bir oyun için sözlendiğini öğrenince çılgına döner ve korkunç planını uygulamaya başlar. Zühal’in yardımıyla ele geçirdiği kozu Efsun ve Arda’ya karşı kullanan Zeynep, Arda ile Efsun’u ayırmak için elinden geleni yapacak.

SULTAN ARADA KALIYOR!
Zeynep’in oyunlarına başlarda soğuk bakan Sultan, kızının namusu söz konusu olduğunda Efsun ve Zeynep arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Bu sırada Mehmet Emir de önemli bir kararın eşiğindedir. Figen’le evlenmek isteyen Mehmet Emir’e Hülya tüm şiddetiyle karşı çıkar. Figen’in taşıdığı sırların ortaya çıkmasıysa an meselesidir.

O HAYAT BENİM 129. BÖLÜM FRAGMANI