Ana sayfa Dizi Fragmanları O Hayat Benim’de Bomba Sezon

O Hayat Benim’de Bomba Sezon

tarafından ker_def

O Hayat Benim yeni sezonu için nefesler tutuldu. Bahar ve Efsun arasındaki uçurum gerçeklerin ortaya çıkması ile daha da büyüyor. Hayatları nasıl değişecek? O Hayat Benim 61. bölümü ile 20 Eylül Pazar akşamı saat 20.15’te Fox Tv’de olacak.

Fox TV’nin yapımcılığını Pastel Film’in yaptığı ve geçen sezon başrol oyuncusu ‘Yeşim Ceren Bozoğlu’nun kadrodan ayrılmasıyla sıkça gündeme gelen dizisi ‘O Hayat Benim’ yeni sezona hazırlanıyor.

Başrollerinde; Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, İclal Aydın, Oya Başar gibi isimlerin yer aldığı dizi Eylül ayında 3. sezonuyla ekranda olacak. Dizinin yayınlanan tanıtım fragmanında; Bahar, Efsun’a gerçekleri öğrendiğini söylüyor.

SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Konağın bahçesinde Yusuf Erkıran’ın cesedi bulununca, Mehmet Emir ve Hülya zan altında kalırlar. Gelişmeler Gelincik yokuşunda yaşayanlarda şok etkisi yaparken, Bahar’ın cinayet ile ilgili olarak polise gitmesinden çekinen Sultan, akıllara durgunluk veren bir önlem alır. Oysa Bahar ve Ateş’i bekleyen çok daha büyük bir sorun vardır.

Mehmet Emir ve Hülya cinayet zanlısı olarak hakim karşısına çıkarılırlar. Efsun, hastalığı sırasında kendisini iyileştirmek için servetini feda etmiş olan Mehmet Emir’in cinayetle suçlanmasına, hüküm giymesine göz mü yumacaktır, yoksa gerçekleri itiraf mı edecektir?