Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oktay Kaynarca’dan annesine film gibi şaka

Oktay Kaynarca’dan annesine film gibi şaka

tarafından ker_def

Oktay Kaynarca’dan annesine 10 gün süren şaka

ATV’de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır Çakırbeyli’si ünlü oyuncu Oktay Kaynarca annesine sürpriz bir Anneler Günü hediyesi hazırladı.

Anneler günü için aldığı 80 yıllık takım kolye setini, bahçeye gömdürdü ve annesine rüyasında sık sık bahçede gömü gördüğünü söyledi. 10 gün boyunca rüyalarını anlattı, durdu. Ve sonunda annesi meraktan kazı yapınca, büyük şok yaşadı..

Annesine altın bir takı seti alan Oktay Kaynarca, bu hediyeyi sürpriz bir yolla annesine vermeyi düşündüğünü ATV Haber kamerasına açıkladı. Bodrum’da yaşadıkları evin bahçesinin bir köşesine altın takıyı kazıp üstüne toprak attırdığını anlattı.

Sonrasında 10 gün öncesinden sık sık aynı rüyayı gördüğünü annesine aktaran Kaynarca, rüyasında Bodrum’daki evlerinin bahçesinden altın dolu bir küp bulduğu şeklinde rüya gördüğünü annesine söyledi.

Hikayenin inandırıcı olması için olayı daha mistik hale getirdiğini söyleyen Kaynarca, annesine Bodrumda satın aldığı evin ilk sahibinin Ermeni bir kuyumcu olduğunu anlattığını ifade etti. Kaynarca, böylece annesinin rüyaya inanmasını daha mümkün hale getirdiğini ATV Haber kamerasına anlattı.

Bu konuyu annesiyle yaptığı hemen her telefon görüşmesinde işlediğini dile getiren Kaynarca, sonunda annesini bahçenin bir köşesinde kazı yapmasını sağladı. Nursel hanım bahçenin bir köşesini kazınca içinden altın takının olduğu keseyi bulunca çok şaşırdı. Nursel Kaynarca’nın kazı yaptığı an aile bireyleri tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

O an oğlu Oktay Kaynarca’ya gördüklerini cep telefonunda aktaran Nursel hanım, keseyi bulma anındaki şaşkınlığını Oktay Kaynarca ile paylaştı. Keseyi topraktan çıkardıktan sonra Oktay Kaynarca annesine “anneler günün kutlu olsun anneciğim” deyince işin aslı ortaya çıktı.

Sürpriz karşısında duygusal anlar yaşayan anne Nursel Kaynarca’nın mutluluğu kameraya da yansıdı.