Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özberk’ten cesur açıklama: Dizilerde ters köşe yapmak yanlış!

Özge Özberk’ten cesur açıklama: Dizilerde ters köşe yapmak yanlış!

tarafından zk zk

Fox TV’de yayınlanan Kalbimdeki Deniz dizisinde Kutsi ile birlikte başrolde oynayan Özge Özberk, dizilerde hep benzer rollerde oynamaktan şikayetçi değil. 20 yıldır ekranda daha naif kişileri oynayan oyuncu, pek çok meslektaşı gibi ‘ters köşe’ bir rolle ekrana gelmeyi doğru bulmadığını anlattı.

Vatan Gazetesi’nden Melis Güvenç’e konuşan Özge Özberk, tiyatro sahnesinde farklı rollerde oynamakla dizide değişik karakterleri canlandırmanın bambaşka şeyler olduğuna vurgu yaptı ve şöyle konuştu:

“Sahnede her türlü rolü oynayabilirsiniz ama dizide seyircinin kalıplaşmış oyuncuları varken ve yapımcıların talepleri varken bunu kırmak çok zor. Yeni bir projede alışılmışın dışında kötü bir karakter ya da sert birini canlandırmamı seyircinin kabul edeceğini sanmıyorum. Dolayısıyla evimizin iyi kızı, ayakları üzerinde duran güçlü kadın benim 20 senedir çizdiğim bir profil, seyircinin alıştığı ve bende görmek istediği şey bu. Ters köşe rol seyirciyi yadırgamasına sebep olur, yanlış cast olur diye düşünüyorum.. Sinema ve tiyatro da ters köşe roller kabul ediliyor, diziden ayrı tutabiliriz. “