Ana sayfa Dizi Fragmanları Paramparça 41. bölümde küllenen aşk alevleniyor

Paramparça 41. bölümde küllenen aşk alevleniyor

tarafından ker_def

PARAMPARÇA 41. BÖLÜMDE KÜLLENEN AŞK ALEVLENİYOR

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay‘ın paylaştığı, Ebru Özkan, Barış Falay, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova, Tolga Tekin, Güneş Emir gibi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı
‘Paramparça’ sürpriz gelişmelerin yaşanacağı yeni bölümüyle 20.00’de Star’da.

Paramparça 41. bölümde…

Cihan ve Dilara boşandıktan hemen sonra, yalıdan gelen haberle sarsılırlar. İçinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmaya çalışan Cihan düşmanını araştırırken, bütün kapıların Harun’a çıkması onu iyice tedirgin eder.
Öte yandan Harun’un Dilara’ya karşı küllenen duyguları yeniden alevlenir. Üstelik bu kez karşılıksız da değildir. Dilara ile Harun’un romantik anlarına şahit olan Candan çileden çıkar. Harun’un hedefinde bu kez Candan vardır.
CİHAN, HAZAL’I NÜFUSUNA ALIYOR
Hazal’ın sevilmediğini ve istenmediğini düşündüğünü bilen Cihan onu nüfusuna alır. Ancak bu nüfus kağıdı, Hazal’ın normalleşmesini sağlamak yerine onu daha büyük beklentilerin içine sokar.
Hazal’ın yarattığı sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışan Gülseren için sığınacağı tek liman Cihan’dır. Cihan ise bilinmezliğe doğru sürüklenmektedir.

Yayın Günü: 16 Kasım Pazartesi
Yayın Saati: 20.00 / 41. Bölüm – Yeni Bölüm…

KÜNYE:

YAPIM: ENDEMOL TÜRKİYE
YAPIMCI: HÜLYA VURAL, GÖKHAN TATARER, H.HAKAN EREN
YÖNETİCİ YAPIMCI: ÖZLEM YURTSEVER
YÖNETMEN: ALTAN DÖNMEZ
SENARİST: YILDIZ TUNÇ, MURAT LÜTFÜ, METİN ALİ
MÜZİK: AYŞE ÖNDER
GENEL SANAT YÖNETMENİ: NİLÜFER ÇAMUR
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: VOLKAN ASLAN

OYUNCULAR:

NURGÜL YEŞİLÇAY (GÜLSEREN), ERKAN PETEKKAYA (CİHAN), BARIŞ FALAY (HARUN), EBRU ÖZKAN (DİLARA), CİVAN CANOVA (RAHMİ), CEMAL HÜNAL (ALPER), NURSEL KÖSE (KERİMAN), GÜNEŞ EMİR (SOLMAZ), TOLGA TEKİN (ÖZKAN), ALİNA BOZ (HAZAL), LEYLA TANLAR (CANSU), BURAK TOZKOPARAN (OZAN).