Ana sayfa Dizi Fragmanları Paramparça dizisinde Dilara büyük yıkım içinde

Paramparça dizisinde Dilara büyük yıkım içinde

tarafından ker_def

Paramparça 47. Bölüm Fragmanı

Cihan, Harun’dan intikamını alacak mı?

Dilara büyük yıkım içinde
Harun’la evlenip bebeğini doğurmaya karar veren Dilara, Harun hakkındaki gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıyla büyük bir yıkım yaşar. Ama esas üzüldüğü, Harun hakkındaki gerçekleri Cihan’dan duymuş olmaktır. Yalıyı terk eden Dilara için sığınacağı tek liman geçmişinden biridir.

Hazal’ın başı yine belada
Cihan ile evlenmek üzere olan Gülseren, içini kemiren şüpheleri Cansu ile paylaşır. Kendisini affettirmek için Gülseren’in evine giden Cihan’ı burada büyük bir sürpriz beklemektedir. Öte yandan, Cihan’ın yanına taşan ve lüks hayatın keyfini sürmeye başlayan Hazal yine başını belaya sokar.
Ofiste silah patlıyor
Ailesini paramparça eden Harun’dan intikam almaya karar veren ve çekmecesinden silahını çıkartan Cihan’ı engellemek isteyen Yıldırım, Cihan’ın üzerine bir hamle yapar ve ikili arasındaki itişme sırasında silah patlar.

Yayın Günü: 28 Aralık Pazartesi
Yayın Saati: 20.00 / 47. Bölüm – Yeni Bölüm…

KÜNYE:

YAPIM: ENDEMOL TÜRKİYE
YAPIMCI: HÜLYA VURAL, GÖKHAN TATARER, H.HAKAN EREN
YÖNETİCİ YAPIMCI: ÖZLEM YURTSEVER
YÖNETMEN: ALTAN DÖNMEZ
SENARİST: YILDIZ TUNÇ, MURAT LÜTFÜ, METİN ALİ
MÜZİK: AYŞE ÖNDER
GENEL SANAT YÖNETMENİ: NİLÜFER ÇAMUR
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: VOLKAN ASLAN

OYUNCULAR:

NURGÜL YEŞİLÇAY (GÜLSEREN), ERKAN PETEKKAYA (CİHAN), BARIŞ FALAY (HARUN), EBRU ÖZKAN (DİLARA), CİVAN CANOVA (RAHMİ), CEMAL HÜNAL (ALPER), NURSEL KÖSE (KERİMAN), GÜNEŞ EMİR (SOLMAZ), TOLGA TEKİN (ÖZKAN), ALİNA BOZ (HAZAL), LEYLA TANLAR (CANSU), BURAK TOZKOPARAN (OZAN).