Ana sayfa Dizi Haberleri Paramparça dizisinde izleyici tepkisi

Paramparça dizisinde izleyici tepkisi

tarafından ker_def

paramparça2

En son Nuray vefat etmiş, kalbini Deniz’in annesine takmışlardı. Tüm bunlar olurken de Nuray’ın ailesi Can’ı Almanya’ya götürmek için yanlarına almıştı. Cansu, Deniz ve Özkan işbirliği ile Can yuvaya geri döndü biraz da olsa mutlu olurlar diye düşünürken evleri satışa çıktı. Zaten kötü şeyler hep üst üste gelmez mi? Özkan evini geri alabilmek için hiç olmayacak yollara başvurdu ama Cihan Gürpınar durumu olaylar daha da kötüye gitmeden halletti. Yalnız Özkan’ın arabayı çaldığı er ya da geç ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum. Engin bu olayı öğrendiğinde bir daha Özkan’ın yüzüne bakmaz. O zaman Özkan ne yapar çok merak ediyorum.

Bu arada tüm bu koşuşturmanın, üzüntünün arasında güzel şeylerde olmuyor değil. Cansu ve Deniz arasında tatlı tatlı flörtleşmeler başladı. Hazal bu yakınlaşmayı öğrenip araya girene kadar biz bu sahneleri yüzümüzde ufak bir gülümsemeyle izlemeye devam edeceğiz.

paramparça4

Veee gelelim 40. bölümün en önemli anlarına.

Cihan ve Dilara BO-ŞAN-DI! İnanabiliyor musunuz? Aylarca direnen, Cihan’ı Gülseren’e kaptırmamak için denemediği yol kalmayan Dilara sonunda pes etti ve sessiz sedasız boşandılar. Ben Dilara’nın boşanmaya bu kadar istekli olmasının en büyük nedeninin Harun olduğunu düşünüyorum. Sizce de Harun Dilara’ya bu kadar naif yaklaşmasaydı, aklını karıştırmasaydı boşanmayı bu kadar kolay kabullenir miydi?

Harun demişken, Ozan’dan aldığı videoyu savcılığa vererek Rahmi’yi hapisten çıkarmasına çok şaşırdım. Ayrıca olayın Hazal’ı karıştırmadan kapanması da beni bir parça hayal kırıklığına uğrattı. Madem videodan Hazal’ın olduğu kısımlar silinebiliyordu da neden Cihan bu yola başvurmadı? Çünkü Harun delillerle oynadı. Harun, yarın başı sıkıştığında, Cihan ya da Ozan’ı yakar mı dersiniz? Delillerle oynandığını ifşa edip sıkıntı yaratır mı? Bunu zaman gösterecek..