Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid 15. Bölüm Fragmanı ve Özeti 9 Haziran Cuma

Payitaht Abdülhamid 15. Bölüm Fragmanı ve Özeti 9 Haziran Cuma

tarafından ker_def

TRT1’de yayınlanan ve ilgi çeken dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’in 9 Haziran’da yayınlanacak 15. bölümünde neler olacağıyla ilgili ayrıntılar fragmanda ortaya çıktı.

Payitaht Abdülhamid 15. Bölüm Fragmanı – 9 Haziran Cuma

Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanında Hatice Sultan, sevdasını hırslarına kurban ettikleri için isyan ediyor. Öte yandan Sultan Abdülhamid, Osmanlı için harp hazırlıklarına başlıyor. Abdülhamid Han, düşmanlara çok kuvvetli bir şekilde meydan okuyor.

Payitaht Abdülhamid dizisi 15. bölümü ile 9 Haziran Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

Payitaht Abdülhamid 14. Bölümde Neler Oldu?
Payitaht Abdülhamid dizisinin bir önceki bölümünde Sultan Abdülhamid’in bundan sonra çok daha radikal bazı kararlar alması gerekiyordu. Hainler de sürekli olarak Murat Efendi’nin kullanılacağı bir planda tahtın sahibinin değişeceğini dile getiriyorlardı. Öte yandan düşmanların içerisinde de bazı çatırdamalar başlamıştı. Haremde de oldukça değişik şeyler oluyordu. Makbule’nin bırakmış olduğu mektup yüzünden işler karışmıştı. Bu mektup rüzgarından haremdeki herkes tek tek etkilenmişti. Bu yüzden de haremde büyük bir karışıklık baş göstermeye başlamıştı.

Diğer taraftan Ömer ise üzerine düşen görevi yapma konusunda başarısız olmuştu. Melike’nin kurtulması için de defteri feda etmişti. Sultan Abdülhamid ise şimdi ondan sadece gidip Hiram’ı bulmasını ve Hiram’ın bildiklerini öğrenmesini istiyordu.