Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid, yeni isimler ve heyecanlı bölümlerle geliyor…

Payitaht Abdülhamid, yeni isimler ve heyecanlı bölümlerle geliyor…

tarafından zk zk

Payitaht Abdülhamid, yeni isimler ve heyecanlı bölümlerle geliyor... 7

Abdülhamid, Payitaht’ı korumak için savaş verirken hareminde kopan fırtınalardan habersizdir. Devleti ayakta tutan sütunlardan biri Hanedan-ı Osmanlı’dır. Hareme mazisinin intikamını almak için giren Firuze, düşmana Osmanlı Ailesine karşı açtığı savaşta yardım edecektir. Büyüleyici güzellikteki bu genç kadın, Bidar ve Seniha Sultan arasında bütün dengelerin yeniden alt üst olmasına neden olacaktır.

Yeni yüzyıla girerken hakim olmak için savaşanlar, mahkum olmamak için direnenler arasında büyük bir savaş olacaktır. Bütün savaş Payitaht için, Payitaht’ın ortasında geçecektir.

Dizinin Görüntü Yönetmenliğini Ercan Işık üstlenirken, Uygulayıcı Yapımcılığını Selda Günsay, Sanat Yönetmenliğini Bekir İldem, Sanat Danışmanlığını Reza Hemmatirad, Kostüm Tasarımını Sema Gücer, Makyaj Tasarım Ayşegül Aydınlık, Saç tasarımını Serdar Karaca, Cast Direktörlüğünü Tuncay Altınoğlu, Kurgu Yönetmenliğini Caner Ertan ve müziklerini Yıldıray Gürgen üstleniyor. Dizinin Post ve Mix’ini Üs Yapım üstlenirken, Efekt ve CGI’lara Digiflame imza atıyor. .

Yeni sezonu ile TRT ekranlarına gelecek olan Payitaht Abdülhamid, ikinci sezonunda heyecanlı bir tarihi serüvenle izleyenleriyle buluşmaya hazırlanıyor…