Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pelin Akil – Anıl Altan çifti bebek istiyor

Pelin Akil – Anıl Altan çifti bebek istiyor

tarafından ker_def

Pelin Akil - Anıl Altan çifti bebek istiyor 7

Evliliklerinin birinci yılını kutlayan Pelin Akil-Anıl Altan: “İkimiz de geleneklerine bağlı insanlarız. Bayramlarımızı çocuklarımıza aşılamak eminim ki, onlara sevgi ve merhamet kapısını açar”

Milliyet gazetesine konuşan ünlü çift, bayram mesajı verdi

Pelin Akil ve Anıl Altan’la Kurban Bayramı vesilesiyle buluştuk. Geleneklerine bağlı ve evcimen olduklarını söyleyen çift, bayramın ilk günlerini aileleriyle geçiriyor. Bu gelenekleri ileride çocuklarına da yaşatmak istediklerini söyleyen ikiliyle, yeni projelerini, evliliklerini ve hayallerini konuştuk.

Bayramlar eskiden geleneklerin yerine getirildiği özel günlerdi, şimdilerde ise tatil anlamına geliyor. Siz bayramları nasıl yaşarsınız?

Anıl Altan: İkimiz de ailelerimize düşkün, geleneklerine bağlı ve evcimen insanlarız. Bayramın ilk günü akrabalarımızı ziyaret eder bayramlaşırız. İlk günün akşamı babaanemlerle yemek yeriz. İkinci gün ise anneannemlerle… Çocukluğumuzdan beri bu böyle devam eder.

Pelin Akil: Bayram aile, çocuklar, büyükler, kalabalık sofralar, Barış Manço, şeker, harçlık ve zekat demek benim için. Aile büyüklerimin ellerinden öpmeye gider, minik kuzenlere şeker ve harçlık dağıtırım. Diğer günleri de kendime ödül görürüm.