Ana sayfa Dizi Fragmanları Poyraz Karayel 35. bölümde ortalık fena karıştı

Poyraz Karayel 35. bölümde ortalık fena karıştı

tarafından ker_def

Poyraz, Sadrettin’i Vuruyor. Ortalık Fena Karışıyor..

Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı , başrollerini; ’ın paylaştıkları, sevilen dizisi “Poyraz Karayel” bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Poyraz’ın Sadreddin’i vurması herkeste şok etkisi yaratır. Sadreddin Ayşegül’ün çalıştığı hastaneye götürülür. Oradaki tüm imkansızlıklar içinde kurşunun çıkarılması gerekiyordur. Fakat İsmail Karayel ve emniİlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Fırat Çelik, Öykü Çelik, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen , Hare Sürel , Ece Özdikici ,Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhanyet müdürü de boş durmaz, onlar da Sadreddin’in peşindedir. Sadreddin’in Poyraz’ın silahından çıkan kurşunla vurulmuş olması hem Sadreddin’i hem Poyraz’ı zor durumda bırakacaktır. Üstelik oğlunu vurduğu için Bahri de Poyraz’a çok tepkilidir. Ailesiyle Poyraz’ın arasında kalan Ayşegül Poyraz’ın kalbini kırar. Kendisini affettirmek için şov yapma sırası bu sefer Ayşegül’dedir. Sadreddin ise Poyraz’a kafayı takmıştır. Onun Adil Topal’ın kim olduğunu bildiğine emindir. Poyraz yaklaşan tehlikenin farkında değildir. Behçet’in peşini bırakmayan Bahri, büyük gerçeği öğrenmeye çok yaklaşmıştır.

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle

Yapım : Limon Film
Yapımcı : Hayri Aslan
Yönetmen : Çağrı Lostuvalı
Senaryo : Ethem Özışık
Görüntü Yönetmeni : Haluk Erkan
Sanat Yönetmeni : Serkan Özer
Oyuncular : İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), Özkan Uğur (Adil Topal), Fırat Çelik(Mete), İdil Fırat (Despina Petridis),Öykü Çelik (Dafne), Ali İl (Sadreddin),Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem (Sefer), Emel Çölgençen (Sema), Hare Sürel (Meltem), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ataberk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran)

Yayın Tarihi :09 Aralık Çarşamba/2015 Yayın Saati :20.00