Ana sayfa Dizi Fragmanları Poyraz Karayel dizisinde ortalık fena karıştı!

Poyraz Karayel dizisinde ortalık fena karıştı!

tarafından ker_def

Poyraz Karayel 33. bölüm özeti ve fragmanı:

Sema Düğünü Terk Ediyor.. Ortalık Fena Karışıyor…

Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı , başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Fırat Çelik, Öykü Çelik, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen , Hare Sürel , Ece Özdikici ,Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları, sevilen dizisi “Poyraz Karayel” bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Zorla bayıltılıp kaçırılan Poyraz, anlam veremediği tuhaf bir yerde uyanır. Neden oraya getirildiğini anlayınca kendini yeni bir çıkmazın içinde bulur. Sema düğünü terk etmiştir. Ayşegül ona destek olmaya çalışsa da diğer herkes çok tepkilidir. Ama asıl merak edilen Sefer’in ne yapacağıdır. Sema’nın karşısına çıkan Sefer kimsenin beklemediği şekilde davranır. Ama Sema’nın söyledikleri onun canını bir kat daha yakar… Despina’nın hastanesinin açılışı gerçekleşir. Açılışa gelen İsmail Karayel’in tavırları Ayşegül’ü çıldırtır. Sonunda Poyraz’a söylemeden kendi başına bir işe kalkışır ve İsmail Karayel’in Adil Topal olduğu gerçeğini gidip savcıya anlatır. Fakat yaptığı bu ihbar hayatını tehlikeye sokacak birçok olayın başlangıcı olur…

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle

Yapım : Limon Film
Yapımcı : Hayri Aslan
Yönetmen : Çağrı Lostuvalı
Senaryo : Ethem Özışık
Görüntü Yönetmeni : Haluk Erkan
Sanat Yönetmeni : Serkan Özer
Oyuncular : İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), Özkan Uğur (Adil Topal), Fırat Çelik(Mete), İdil Fırat (Despina Petridis),Öykü Çelik (Dafne), Ali İl (Sadreddin),Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem (Sefer), Emel Çölgençen (Sema), Hare Sürel (Meltem), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ataberk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran)

Yayın Tarihi :25 Kasım Çarşamba/2015 Yayın Saati :20.00