Ana sayfa Dizi Fragmanları Poyraz Karayel dizisinin torun gerçeği ortaya çıkıyor

Poyraz Karayel dizisinin torun gerçeği ortaya çıkıyor

tarafından ker_def

Poyraz Karayel 51. Bölüm Fragmanı

Bahri Baba, Torunuyla İlgili Gerçeği Öğreniyor. Neşet ise Ayşegül’ün Hayatına Girebilmek İçin Tehlikeli Bir Plan Yapıyor.

Kanal D’nin, yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı, başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Macit Koper, İdil Fırat, Öykü Çelik, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgeçen, Hare Sürel, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, Şebnem Hassanisoughi, Emir Çiçek, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları sevilen dizisi “Poyraz Karayel” bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Bahri’nin torunu hakkındaki sırrı öğrenmesi ortalığı karıştırır. Bahri Sadreddin’i ve Songül’ü evden kovar. Sadreddin ise tüm bu olanlardan Poyraz’ı suçlamaktadır, Poyraz’ın tüm bunları bile bile yaptığını iddia etmektedir. Sadreddin’in Bahrilerden uzaklaşması Neşet ve adamları için kaçırılmayacak bir fırsattır. Peki Sadreddin bu oyuna gelecek midir? Bu arada Poyraz’ın Begüm-Sadreddin ilişkisini öğrenmesi Sadreddin-Poyraz düşmanlığını bir üst boyuta taşır. Tüm bu gerginlikler Neşet’in tam istediği şeydir. Poyraz’la Ayşegül’ün arasını açmak için adım adım ilerlemektedir. Üstelik Ayşegül’ün hayatına girmek için çok tehlikeli bir planı daha vardır…