Ana sayfa Dizi Haberleri Poyraz Karayel’de büyük şok! Sadrettin öldü mü?

Poyraz Karayel’de büyük şok! Sadrettin öldü mü?

tarafından ker_def

Poyraz Karayel’in 10 Şubat Çarşamba yayınlanan 44. bölümünde son sahnede Sadrettin Umman‘in silahla vurulması Sadrettin öldü mü sorusuna neden oldu.

Kanal D’nin sevilen dizisi Poyraz Karayel, dün akşam nefes kesen bir bölümle ekranlara geldi. Geçen hafta Poyraz’ı kaçıran babası Adil Topal’ın zorla kürtaj yaptırdığı Ayşegül ile Poyraz yaşadıkları travmayı atlatmaya çalıştılar. Poyraz, Ayşegül’e kürtaj yapan doktoru bulunca, yurtdışına gitmek üzereyken doktorun evine gidip öldürdü. Bahri’nin oğlu Sadrettin’i ise Adil Topal tuzağa düşürdü ve sokak ortasında adamlarına vurdurttu. Dizinin son sahnesinde Sadrettin, çok sayıda kurşunla göğsünden vurularak kanlar içinde sokağa yığıldı. Başarılı oyuncu Ali İl’in canlandırdığı Sadrettin’in ölüp ölmediği ise önümüzdeki hafta belli olacak.

Ayşegül ve Poyraz yaşadıkları büyük trajediden sonra yaralarını tamir etmeye çalışmaktadır. Ama ikisinin de birbirinin gözlerine bakmaya bile gücü yoktur. Poyraz intikam ateşiyle Ayşegül’e kürtajı yapan doktorun peşine düşer. Fakat Poyraz’ın bu intikam hırsı Ayşegül’ün hiç hoşuna gitmez.

Bahri de Poyraz’a restini çeker, intikam peşinde koşmak yerine Ayşegül’ü alıp buralardan bir süreliğine gitmesini ister. Bahri adamlarıyla bir başka koldan Adil’in peşindedir. Nihayet Adil’in izini bulurlar, fakat Sadreddin’in aceleci davranması yüzünden Adil yaralansa da kaçar. Sadreddin’in bu hareketi ona çok pahalıya patlayacaktır.

Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba 20:00’de Kanal D’de!