Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Rüzgar Erkoçlar, baba olmak istiyor

Rüzgar Erkoçlar, baba olmak istiyor

tarafından ker_def

rüzgar-erkoçlar-hülya-avşar-2

NİŞANLANMAK NASIL BİR DUYGU?
Ben kadere inanıyorum. Belli yazılmış bir kader çizgimiz var, ama o yola giderken de yukarısının sana sunduğu çeşitli farklı yollar var. Bunu da kendimizin seçtiğine inanıyorum. Zor günler geçirdim.

“İFŞA EDİLDİM”
Çok rahat yaşıyorum. Türkiye’de hiçbir insanın başına böyle bir durum gelmedi. Kızan insanlar da olmuş bana. Şunu anlayamıyorlar; ben ifşa edildim. Kendi rızamla çıkıp da “Ben böyleyim” demedim. Benim kendi öz irademle vermiş olduğum bir karar değildi. Benden habersiz iki kişi tarafından, kendi onayımın dışında, hatta ameliyatlıyken ifşa edildim. Bir sabah uyandım, “n’oluyoruz ya” dedim.

Ben o kadar popüler bir oyuncu değildim. Bakıldığı zaman insanlar tanır mıydı? Belki “erkek kardeşi” falan derlerdi. Benim düşüncem bu sektörde kameraların önünde bir hayat yaşamak değil, kendim olma savaşımdı. Özgür olduğum bir meslek yapabilirdim. Oyunculuktan çok keyif alıyorum. Gelen projeler var ama henüz bunu Rüzgar olarak deneyimleyemedim. Motorsiklet kullanırken kendimi özgür hissediyorum. Özellikle yazın rüzgarı hissettiğinizdeki o duygu… Bu yüzden ismim Rüzgar.