Ana sayfa Dizi Haberleri Sanem Çelik, yeni diziyle ekrana dönüş yapıyor

Sanem Çelik, yeni diziyle ekrana dönüş yapıyor

tarafından ker_def

sanemcelik

2002’de 13. Orhan Murat Arıburnu Film Festivali’nde jüride yer aldı. Karakalem dersleriyle resim kursuna başladı.

2003 yılında Tolga Örnek’in yazıp yönettiği Hititler belgeselinde Haluk Bilginer ile birlikte rol aldı, Kraliçe Puduhepa’yı canlandırdı.

2004’te TMC’nin yapımcılığını üstlendiği Aliye adlı televizyon dizisiyle Atv ekranlarında hayranlarının karşısındaydı. Halit Ergenç, Nejat İşler, Ayla Algan, gibi zengin kadroya sahip olan dizi, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Dört ayrı yarışmadan “En İyi Kadın Oyuncu” ve “En İyi Kadın Dizi Oyuncsu” ödülleri aldı. Ve bu sene de ayni fars oyunu Hangisi Karısı bu sefer Nedim Saban Tiyatrokare’den teklif edildi. Mary Smith Karakteri ile Afife Tiyatro Ödülleri’ne aday oldu.

2005 yılında tekrar bir sinema filmi ile beyazperdeydi: “Ayın Karanlık Yüzü”. Metin Belgin’in yazdığı, Biket İlhan’ın yönettiği filmde, Memet Ali Alabora, Ali Poyrazoğlu gibi usta oyuncularla birlikte başrolü paylaştı. 2005’de motor sporları dünyasına katıldı pistte araba yarıştırdı, derece aldı.

2006 yılında Aliye dizisini bitişinin ardından Amerika’nın Los Angeles şehrine gitti. Çeşitli alanlarda kurs ve atölye çalışmalarına katıldı.