Ana sayfa Dizi Haberleri Bu Sayılmaz dizisinde fena gırgır var!

Bu Sayılmaz dizisinde fena gırgır var!

tarafından ker_def

Fox TV yeni dizisi Bu Sayılmaz ile komedinin dibine vuracak. Binnur Kaya ve Mustafa Üstündağ kendilerine hayran bırakacak. Bu Sayılmaz dizisinde fena gırgır var!

Fox TV’nin yeni sezondaki komedi dizisi Bu Sayılmaz’dan ilk fragman yayınlandı. Sitcom tarzındaki yeni dizi Bu Sayılmaz’da Binnur Kaya, Settar Tanrıöğen ve Mustafa Üstündağ’ın başrollerde olduğu Bu Sayılmaz isimli sitcom türündeki dizide, Burak Satıbol, Hakkı Ergök, Derya Şensoy, Sadi Celil Cengiz, Nergis Öztürk, Bülent Çolak da rol alacak.

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Kaman’ın oturduğu ve senaryosunu Zeynep Karakaşoğlu, Elif Bilgin ve Kamuran Süner’in kaleme aldığı, FOX’un merakla beklenen yeni sitcom Bu Sayılmaz’ın çekimleri sürüyor.

Ülkemize getirilecek olan yeni formatta seyirciler de olacak ve sahnedeki esprilere onlar da eşlik edebilecek. Çekimlerin ay sonu gibi başlaması planlanıyor. Projenin flaş isimlerinden Binnur Kaya, aynı zamanda Burak Aksak’ın “Sen Kiminle Dans Ediyorsun?” filminde de rol alacak ve hem sitcom, hem de filmle beraber setlere hızlı bir dönüş yapmış olacak. Projenin yapım şirketi 25 Film, ilerleyen günlerde Tolga Çevik’in yeni programını da hazırlayacak.

Yepyeni bir sitcom formatıyla FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan “Bu Sayılmaz”ın kadrosunda Binnur Kaya, Settar Tanrıöğen, Mustafa Üstündağ gibi usta isimlerin yanı sıra Nergis Öztürk, Derya Şensoy, Burak Satıbol, Sadi Celil Cengiz, Bülent Çolak gibi ünlü oyuncular, izleyici ekrana kilitleyecek.