Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Selçuk Yöntem ile Milyonluk Resim Programına Nasıl Başvuru Yapılır?

Selçuk Yöntem ile Milyonluk Resim Programına Nasıl Başvuru Yapılır?

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, bu kez ekrana bir başka yarışma programıyla gelecek. Programın tanıtımları dönerken izleyiciler yarışmaya nasıl başvuracakları da konuşulmaya başlandı. İşte meraklısı için ayrıntılar…

Selçuk Yöntem ile Milyonluk Resim Programına Nasıl Başvuru Yapılır?

Selçuk Yöntem’in sunduğu Milyonluk Resim yarışmasına nasıl başvurulur?, Milyonluk Resim başvurusu nasıl yapılır?, Selçuk Yöntem Milyonluk Resim başvuru?, Milyonluk Resim başvuru şartları neler?

Fox Tv, yaz sezonunda sürpriz bir yarışmayı izleyicisi ile buluşturuyor. Kenan Işık’ın geçirmiş olduğu üzücü rahatsızlıktan sonra önce kısa zamanlı daha sonra da sürekli Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunan Selçuk Yöntem geçtiğimiz aylarda sürpriz bir kararlar yarışmadan ayrılmıştı. Onun yerine ise oyuncu Murat Yıldırım getirilmişti. Sel.uk Yöntem’in programı sunma tarzını daha çok beğenen izleyiciler ise durumu eleştirmiş ve Selçuk Yöntem’i tekrar ekranlarda görmek istemişti.

Selçuk Yöntem, izleyicilerin de yoğun isteği sonrasında birçok kanaldan teklif aldı. Ünlü oyuncu ve sunucu, Fox Tv’nin Milyonluk Resim programı için yaptığı teklifi kabul etti.

12 soruyu bilmenin karşılığında tam 1 milyon kazanacak olan izleyicilerin yarışmaya başvuru yapmaları da oldukça kolay. Ön çekimleri tamamlanan ve fragmanı da yayınlanan programa başvuru yapmak için izleyenlerin Fox Tv’nin resmi sitesini ziyaret etmesi gerekecek. Fox Tv’nin resmi sitesinde programlar bölümünde bulunan Milyonluk Resim yarışmasında ilerleyen günlerde başvuru linki etkin hale gelecek.
Başvuru linkinin açılmasının ardından katılmak isteyen kişiler karşılarına çıkacak formu dolduracak. Kişiyi ayrıntılı tanıma amaçlı yarışma başvuru formuna fotoğraf da yüklemek gerekecek.Milyonluk Resim, yakında Fox Tv ekranlarında başlıyor!