Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Kimler Aldı dizisinde Zehra, Barış’ı affediyor

Seni Kimler Aldı dizisinde Zehra, Barış’ı affediyor

tarafından ker_def

Seni Kimler Aldı 4. Bölüm Fragman ve Özet Zehra Barış’ı Affediyor Mu? 21 Mayıs Pazar

Seni Kimler Aldı 3. bölümde yaşananlar herkesi şaşkına çevirmişti. Zehra Talat’ın iş teklifini kabul ederek konağa geri dönmüştü. Ama eve gelen magazinciler olay konusu oldu. Zehra onların gelmesindeki sebebin Barış olduğunu düşündü ve onu suçladı. Ama Barış bu işi kimin yaptığını öğrenecektir. Annesinin bu tarz şeylerle uğraşmasını hiç hoş karşılamayacaktır. Ama aynı zamanda Zehra’ya da kendisini affettirmesi kolay olmayacaktır.

Ayrıca Ceren’in de yeni planları vardır. Barış ile yakınlaşıp bunu Zeynep’in gözüne sokmak istiyordur. Böylece Zeynep çok üzülecek ve o da amacına ulaşacaktır. Ama Zehra’nın da büyük problemleri çözmesi gerekir. Ailesi ya da Barış arasında bir seçim yapmalıdır. Bu durum Zehra için oldukça zor bir durumdur. Peki Zehra Barış’ı mı yoksa ailesini mi seçecek?

Bu arada Ceren bütün sırların ortaya çıkmasında kararlıdır. Aynur gerçekleri öğrenmeye hazır mıdır? Banu ise Ceren’e yardımcı olmuştur. Cahide’den bu şekilde kurtulan Ceren onu başka birinin peşine düşmesini sağlamıştır. Aynur ise kızının bir yerlerde olduğuna inanır. Ve bunun için araştırmalarını devam ettirir.