Ana sayfa Kadın Haberleri Serap Ezgü Gerçeğin Peşinde TV 8 5 Haziran Canlı Yayında Neler Oldu?

Serap Ezgü Gerçeğin Peşinde TV 8 5 Haziran Canlı Yayında Neler Oldu?

tarafından ker_def

Gündüz kuşağında yer alan Reality Show programlarından birisi olan ve TV8’de yayın hayatına başlayan Serap Ezgü’nün sunduğu ‘Gerçeğin Peşinde’ programı 5 Haziran yayınında çarpıcı olaylar konu edildi.

İşte o yayının ayrıntıları:

16 yıl önce 12 yaşındayken öldürülen Hande Çinkitaş’ın katili aranmaya devam ediyor. Üvey anneden şüphelenildiği olayda hala bir gelişme yaşanmadı. Ancak, bugün şok bir iddia gündeme geldi. Peki, Serap Ezgü Gerçeğin Peşinde TV 8 5 Haziran Canlı Yayında neler yaşandı?

TV 8’de geçtiğimiz hafta yayına başlayan Serap Ezgü Gerçeğin Peşinde programı bugüne kadar aydınlatılamayan ve faili meçhul kalan cinayet dosyalarını yeniden açıyor. Bir haftadır Serap Ezgü Gerçeğin Peşinde programında 16 yıl önce İstanbul Maltepe’de korkunç bir cinayete kurban giden 12 yaşındaki Hande Çinkitaş’ın katil zanlısı aranıyor.

HANDE’NİN DEDESİ HAKKINDA ŞOK İDDİALAR
12 yaşındaki Hande Çinkitaş’ın dedesi hakkında bugün flaş bir iddia gündeme geldi. Hande Çinkitaş’ın dedesinin o dönemlerde yaşı küçük olan bir kız çocuğunu istismar ettiği iddia edildi. İstismar edildiğini söyleyen kişi de telefonla bağlanarak ismini vermeden iddiaları gündeme getirdi. Serap Ezgü ise dedesinin istismarı gibi bir durum düşünmediklerini, ancak üvey anne Şehnaz ve dede arasında bir ilişki olduğunu, Hande’nin de buna tanıklık ettiği için öldürüldüğünü düşündüklerini söyledi.

DEDE HAKKINDA TELEFONLAR YAĞIYOR
Hande’nin dedesi hakkında çocuğa yönelik istismarda bulunduğuna dair stüdyoya onlarca telefon geldi. Başka bir kadın daha bağlanarak kendisi de 11 – 12 yaşlarında Nezih beyin babasının tacizine uğradığını iddia etti.