Ana sayfa Dizi Haberleri Sercan Badur, Babam ve Ailem dizisiyle ekrana dönüş yapıyor

Sercan Badur, Babam ve Ailem dizisiyle ekrana dönüş yapıyor

tarafından ker_def

babamın-ailesi-dizisi-kanal-d

– ‘Babam ve Ailesi’ni neden seçtiniz?

‘Güllerin Savaşı’, kariyerimde kilometre taşı diyebileceğim bir proje oldu. O bittikten sonra açıkçası doğru ve dikkatli kararlar almam ge- rektiğini biliyordum. ‘Babam ve Ailesi’ni ilk okuyan oyunculardan biriyim, senaryoyu çok beğenmiştim. Yönetmenimiz, Ayça Bingöl, Bülent İnal ve Ceyda Düvenci’nin içinde olduğu oyuncu kadrosu… ‘Hayır’ demem için hiçbir sebep yoktu. Ayça ve Eva Dedova ile önceden tanışıyoruz zaten. Kendimi hiç yabancı hissetmedim. Bütün ekip çok güzel bir enerji yakaladık. Tabii ki en önemlisi rol. Rolün boyutluluğu ve çatışmaları çok hoşuma gitti.

– Canlandırdığınız Mert nasıl biri?

Üniversitede, belki de hayatının en güzel dönemini yaşıyorken bir kaza geçiriyor. Hayatını değiştiren kaza değil, sonrasında öğrendiği şeyler… Öz babasının başka bir ailesinin olduğu gerçeği onu ters köşeye yatırıyor.

Bu çatışmanın üzerinden karakteri kurmak çok keyifli. ‘Güllerin Savaşı’nda engelli bir vatandaşı oynadığım için gençliğini yaşayan ve enerjisi yüksek birini canlandırmak içimde ukteydi. Mert, öyle bir karakter. Dördüncü bölümle birlikte değişimini göreceğiz. Bu rol benim için biçilmiş kaftan.