Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serdar Ortaç evliliğiyle ilgili büyük itirafta bulundu

Serdar Ortaç evliliğiyle ilgili büyük itirafta bulundu

tarafından ker_def

Kıbrıs sahne öncesi Serdar Ortaç kendisiyle ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Yorgun olduğu gözlenen ünlü sanatçı, 4 gün boyunca sahne aldığını söyledi ve eşi Chloe’nin yoğun tempoya ayak uyduramadığı sorusuna ise, “2 sene beraber gidiyorduk her yere. İrlanda’ya ailesinin yanına gitti. 10 gün kalıp anne babasını ve çocukları alıp geri gelcekler” dedi.

“Sınırlarınız var mıdır?” sorusuna ünlü şarkıcı, “İyi niyeti suistimal etmediği sürece kimseye bir şey demem. Chloe de zaten o limitleri bilir. Ona göre davranır diye düşünüyorm” diye cevap verdi.

“Yabancı gelin gelenek görenek bilmez mi?” diye kendisine yöneltilen soruya Ortaç, “Yabancı gelin gelenek görenek bilmez diye bir şey yok. Kadın her yerde kadındır. Chloe de fazlasıyla tutucu zaten” dedi.

Serdar Ortaç’ın kumarda kendisiyle ilgili çıkan haberlere verdiği cevap ise şaşırttı. Ortaç, “25 senedir sürekli kaybediyor. 1 kere de kazandı yazdılar. Yazılması da hoşuma gitti açıkçası. En azından resimde kazandı görünmem güzel.Ama ben kimseyi kıramıyorum. Herkes kendi işinin peşinde” diyen şarkıcı artık borcu olmadığını da sözlerine ekledi.