Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serdar Ortaç’tan bomba gibi itiraflar!

Serdar Ortaç’tan bomba gibi itiraflar!

tarafından ker_def

serdar-ortac-in-esi-chloe-loughnan-dan-ilginc-sozler--5285261

“Serdar’ın 10 senede bir değişimi var. 20 ile 30’lu yaşlarda kadınların gözyaşlarına dayanamazdık. 30 ile 40 arası daha da yumuşuyorsun. Karımın eline bir şey batsa, bana batmış gibi hissederim. Şimdi mesela burnunu duvara vurmuş. Topuğu kırılmış, kaldırımdan düşmüş. Nazar işte… Güzelim kızın burnu, ne gerek var bu duruma? Allah’tan Miami’de akrabamın yanında kalıyor. Hemen hastaneye götürmüşler. Şimdi annem de panik olsun istemem.
Baba olmayı çok isterim. Hanım genç, gençliğini ve özgürlüğünü yaşamak istiyor. Bana kalsa hemen çocuk olsun. Karım 1 sene sonra 2017’de bebek yapmak istiyor. Daha önce baba olmak istedim ama karımı tanıdıktan sonra ‘İyi ki senden önce baba olmadım’ dedim. Benimki böyle bir aşk ve böyle bir bağlılık… Eşim Amerika’dan 1 hafta sonra geliyor. 2 yeni çekim almış. Çalışmayı seviyor. Burada evde boş boş oturmak istemiyor. Şimdi sabah, öğlen, akşam ve gece konuyoruz. Benim ilacım karım… Ben en son karımı tanımak istiyorum. Allah bizi boşatmasın.
Şimdi ayrılık iddiaları çıktı. Kadın adamı niye bırakıp Miami’ye gitti diye bizim Türkiye’de sorgulanıyor. Ben Almanya’ya konsere gittiğimde onu bırakıp gitmiyor muyum? O da beni bırakıp çekime gidebilir. Gerçek Türkiye’ye göre bu genişlik, bana göre çağdaşlık… Ben kadın da doğabilirdim. O zaman kocam her şeyi yasaklardı.
Eşimi aldatmam. Benim nefsim kurudu. Gözüm karımdan başkasını görmüyor. Ben yapmak istesem vücudum kabul etmez. Ben kusarım, zehirlenirim. Karıma bunu yapamam. Babam 40 sene boyunca anneme parmakla sayılacak kadar “Seni seviyorum” demiş ama ben karıma “Günaydın seni seviyorum” diyerek güne başlıyorum. Ben adam olmam.